CABAL 02 - Tensnake, Culoe de Song Helen live, Disco Snagov, Andreea Veder

CABAL 02 - Tensnake, Culoe de Song Helen live, Disco Snagov, Andreea Veder

Cand si unde

Descriere eveniment

Echilibrul dintre minte, fizic și spirit a fascinat dintotdeauna existența umană. De aceea, CABAL propune o nouă viziune holistică asupra experienței de petrecere, punând a doua ediție din trilogia de evenimente găzduite de Grădina Botanică sub semnul fizic. Dans, comunicare prin limbajul corpului și experiențe gustative unice, toate compun experiența CABAL 02 de pe 10 iulie.

Societatea contemporană a ajuns să rafineze foarte mult atracțiile fizicului întâlnite azi. Așa cum Tensnake produce un disco modern de înaltă precizie ce se face responsabil de reînvierea intensei experiențe dansante Deep House, Culoe De Song propagă trezirea simțurilor ancestrale printr-un Afrohouse irezistibil, de la ritm și voci la întreaga călătorie muzicală în sine. Din partea scenei locale, Helen aduce LIVE act-ul său jazzy cu acorduri synth electro pentru prima oară în Grădina Botanică, alături de Disco Snagov și Andreea Veder.

Fizicul și mintea se află în simbioză de satisfacere senzorială, a doua experiență CABAL din Grădina Botanică materializându-se într-un colaj de răsfăț duminical: atracții culinare de inspirație marină pregătite de Marin Seafoodgrill, efervescența estivală specifică Proseccobar, un insațiabil Artigianale Gelato Bar semnat Clate și selecția deja adorată de cocktailuri urbane create de mixologiștii CABAL.

 

Tensnake
Culoe De Song
Helen LIVE
Disco Snagov
Andreea Veder

 

Accesul se face DOAR prin înscrierea prealabilă într-o aplicație unică contactând unul dintre ambasadorii CABAL. Numărul invitațiilor este LIMTAT. Mai multe detalii:

Răzvan Sîrbu - https://www.facebook.com/razvan.mtn 0721666291
Sinzi Baltac - https://www.facebook.com/sinzibaltac
Raluca Bcarmen - https://www.facebook.com/raluca.bcarmen
Adela Alexa - https://www.facebook.com/alexa.adela
Petra Paitici - https://www.facebook.com/princessapetra
Adina Bucur - https://www.facebook.com/adinaxbucur
Sorana Nedelea -https://www.facebook.com/soraanaa
Andra Rațiu - https://www.facebook.com/andra.ratiu
Marius S Claudiu - https://www.facebook.com/GENTLEMANST0UCH


Cabal este contextul diurn-estival ce reunește prieteni cu o ardentă pasiune comună pentru underground electronica. Prin trilogia de evenimente găzduite de Grădina Botanică, Cabal urmărește echilibrul dintre minte, fizic și spirit, cele trei componente definitorii pentru experiența umană. Diverse elemente se lasă expuse treptat în completarea experienței holistice propuse de noul concept, ce poate fi urmărit pe pagina de Facebook CABAL.

 

Tensnake
True Romance, Mirau, Defected, Running Back, Permanent Vacation

Disco modern de înaltă precizie – astfel este ilustrată de New York Times arta producătorului german Tensnake, cu o contribuție epica la reinventarea muzicii deep house. Combinația câștigătoare de funk, disco și house al anilor 90, provenit din perioada când Marco aka Tensnake începea să simtă gustul muzicii electronice la doar 16 ani, a răsunat de pe toate scenele relevante ale lumii, consolidându-i o reputație impecabilă printre liderii producțiilor house și disco cu al său label True Romance.

Somptuos în creație și perfecționist în remixare, Tensnake este un magnet de admirație, venită de la monștri sacri din universul electronica, de la Pete Tong și Annie Mac la Friendly Fires și Aeroplane. Pe lângă pepitele de aur ”Coma Cat”, ”Love Sublime” sau ”Pressure”, promotorul house execută la comandă reinterpretări în stilul propriu pentru piesele celor ca Lana Del Rey, Pet Shop Boys, London Grammar, Junior Boys, Little Dragon sau Goldfrapp.

http://www.tensnake.com/
http://soundcloud.com/tensnake
https://www.facebook.com/tensnake

 


Culoe de Song
De Song Music

Cu origini pe coasta de Est a Africii de Sud, Culoe de Song este genul de artist cu veleități fascinante de Dj, remixer și producător care investește în pasiunea sa pentru muzică absolut tot ce are de când a descoperit talentul de geniu cu care a fost înzestrat. Fundamentul carierei sale ca parte din revoluția muzicală sud-africană e marcat de colaborarea cu fenomenul Afropolitan house Black Coffee și semnarea la casa sa de discuri Soulistic Music cu producții incandescente pe ringul de dans.

Harta desenată până în prezent pe mapamondul muzical de afro-house-ul sculptural al lui Culoe de Song strălucește prin lansări la label-uri cu o personalitate aparte, de la casa germană de producție Innvervision și Offering Recordings din Belgia la Mule Musiq din Japonia. Traseul internațional urmat este presărat cu apariții la Sonar, Amsterdam Dance Event și toate marile festivaluri africane, unde seturile expuse au devenit emblematice pentru ritmul tribal expresiv, dar stubtil dictat de inima sa.

http://www.culoedesong.net/
https://www.facebook.com/CuloeDeSongFanPage
https://soundcloud.com/culoe-de-song