Cirque du Soleil - Varekai

Cirque du Soleil - Varekai

Cand si unde

Descriere eveniment

Cirque du Soleil are plăcerea să anunțe spectacolul Varekai la București! Doar șase reprezentații la Romexpo, Pavilionul Central, București, de pe 3 până pe 7 mai 2017. 

Bilete în avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club începând de astăzi, 21 noiembrie 2016,  până marți, 22 noiembrie inclusiv. Înscrierea în Cirque Club este gratuită şi oferă membrilor săi prioritate la cumpărarea  biletelor, oferte speciale şi informaţii exclusive din spatele scenei. Pentru a deveni membru, accesaţi www.cirqueclub.com.

Din 23 noiembrie, începând cu ora 10.00, biletele vor fi disponibile pentru publicul larg doar în Orange shop, online pe www.cirquedusoleil.com/varekai sau pe www.eventim.ro. Până pe 23 decembrie 2016, clienţii Orange pot cumpăra bilete în Orange Shop cu 10% discount la toate categoriile de locuri, mai puţin VIP și biletele deja reduse.  

Despre Varekai

În adânc de pădure, pe vârful unui vulcan, există o lume extraordinară, o lume în care orice altceva e posibil. O lume cu numele de Varekai.

Din cer se prăbușește un tânăr singuratic, și așa începe povestea Varekai. Aruncat în umbrele unei păduri magice, o lume caleidoscopică, cu creaturi fantastice, tânărul se lansează într-o aventură absurdă și extraordinară în același timp. În această zi, la marginea timpului, în acest loc cu posibilități pure și nediluate, începe o incantație în cinstea unei vieți redescoperite și a unei noi găsite admirații față de misterul lumii și al cugetului.

”Varekai” înseamnă "oriunde" în limba rroma, limba hoinarilor universali. Regizată de Dominic Champagne, această producție aduce un omagiu sufletului nomad, spiritului și artei tradiționale a circului, precum și celor care-și caută mereu, cu o pasiune infinită, calea către Varekai.

 

BILETE:

Adulți (preț întreg) 

VIP: 550 RON

Premium: 430 RON

Tribune: 310, 290, 220, 217, 203, 200, 154, 127 RON (consultaţi harta ataşată)

 

Copii* - reducere 30%:

VIP: 385 RON

Premium: 301 RON

Tribune: 217, 203, 154, 152, 142, 140, 108, 89 RON

*Pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport. Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.