COLOR - DIXON, SIT, Khidja

COLOR - DIXON, SIT, Khidja

Cand si unde

Descriere eveniment

Pe 14 octombrie, ABSOLUT COLOR prezintă Dixon, SIT și Khidja.

Fondatorul Innvervisions controlează starea de dans din Club Kristal alături de Vlad Caia și Cristi Cons, dar și de Rusu și Flore. La mijloc de octombrie, ascultăm nemaiascultatul și dansăm nemaidansatul cu cel mai bun DJ Resident Advisor 3 ani consecutiv, care se face responsabil de revitalizarea și rafinarea muzicii electronice actuale.

Porțile Kristal se deschid la ora 22:00 cu act-ul băieților de la Khidja, urmat de Regele Dixon, apoi de produsul minților creative Cristi Cons și Vlad Caia din proiectul SIT. Accesul se face DOAR pe baza cardului COLOR și costă 40 de lei/persoană.

 

DIXON
(innervisions, Berlin)

Best RA Dj din 2013 până azi, creatorul label-ului Innervisions, vice-președintele clubului de fotbal Magnet Mitte și owner-ul unei patiserii din Berlin, Dixon se confundă cu definiția House-ului de club. Veșnic amorezat de profunzimea stilului, nu-și pune niciodată sufletul pe tavă, dar îl investește în fiecare apariție berlineză sau internațională în club. Versatilitatea sa stilistică și tehnică explică arta colaborativă dezvoltată cu Sonar Kollektiv, Âme, dar și produsul finit rafinat Innervisions.

O platfomă cu o identitate solidă, casa de discuri Innervisions este mai bine zis un butic de creație sincretică ce hrănește vibrația lui Dixon în cultivarea muzicii House printr-o imagine impecabilă. Cu energie infinită și o poftă de creație nelimitată, producătorul modelează acest curent contemporan, păstrându-l viu prin inovație la standarde înalte. Credibilitatea din underground Berlin îl transformă în inspirație pentru noul val de artiști, care văd în Dixon expresia artistică a momentelor transcedentale de dans.

http://www.facebook.com/dixoninnervisions
http://www.innercityvisions.com/
http://www.mutingthenoise.com/
https://soundcloud.com/innervisions
https://twitter.com/innrvsns

 


LINE-UP
DIXON
SIT
Khidja

 


ACCES: Accesul costă 40 de lei/persoană și se face DOAR pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan cu el. Aplicația pentru card se face la [email protected] , în limita cardurilor disponibile pentru această ediție.