Concert Angela Gheorghiu

Concert Angela Gheorghiu

Cand si unde

Descriere eveniment

Primaria Capitalei prin ARCUB organizeaza in cadrul evenimentului aniversar Zilele Bucurestiului cel mai mare concert de muzica clasica, sustinut de superstarul international soprana Angela Gheorghiu, pe 15 septembrie, de la ora 20:30, in Piata Constitutiei. Angela Gheorghiu superstar international, cea mai fascinanta si talentata artista de opera a timpurilor noastre, concerteaza la Bucuresti sub bagheta maestrului Eugene Kohn, alaturi de Filarmonica George Enescu si tenorul Teodor Ilincai. 

Concertul este o premiera pentru Romania, avand la baza un concept unic, care imbina muzica clasica cu cele mai noi elemente de tehnologie si video mapping. Faptul ca nucleul acestui spectacol este insasi celebra soprana Angela Gheorghiu, o valoare inestimabila, face ca acest eveniment sa fie cu totul si cu totul special, o nestemata artistica, oferita locuitorilor Capitalei. Concertul are loc in aer liber, in Piața Constitutiei, iar accesul este gratuit. Un regal oferit publicului, o invitatie la descoperirea valorilor autentice romanesti, dar si la reconectarea cu vibratia profunda a muzicii de opera. Aclamata pe marile scene internationale, dorita la cele mai impunătoare si de seama evenimente din lume, Angela Gheorghiu straluceste ca un fenomen rar: nu doar o cantareata si actrita cu o tehnica vocala exceptionala si inteligenta dramatica si muzicala profunda, dar si un comunicator magnetic, care ajunge la inimile si la mintile unui public extrem de larg, care variaza de la connaisseuri exigenti la intruniri informale. A adus cele mai inalte valori ale artei operei catre o comunitate vasta la nivel mondial, pe o scara neobisnuit de larga.

Formatul de spectacol inedit propus, in care intreaga scena este acoperita in totalitate de proiectii video creează iluzia unui adevarat film 3D. Concertul are un concept inovator, celebrele piese muzicale fiind sincronizate perfect cu proiectii de video mapping special gandite pentru acest show, artistii fiind armonizati, pe tot parcursul concertului, de un decor virtual tridimensional.