Concert VAMA - electric pe 13 septembrie la Hard Rock Cafe

Concert VAMA - electric pe 13 septembrie la Hard Rock Cafe

Cand si unde

Descriere eveniment

Miercuri, 13 septembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA ! Mai ales ca in fata scenei nu vom avea mese, dansul este garantat !

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-vama-electric-29575/

Un concert Vama este o experienta speciala. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibrează si iubeşte!

La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reintalnirea cu legendele muzicii, intr-o atmosfera unica. Artistii preferati sunt chiar langa tine, colectia de suveniruri te poarta printre file din istoria rockului si calitatea sunetului iti ofera cea mai placuta experienta live.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele preturi:

- 95 de lei, cu loc la masa, in sala
- 59 de lei, fara loc, in faaa scenei

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.