Eveniment Caritabil Colectiv - #3010 Festival

Eveniment Caritabil Colectiv - #3010 Festival

Cand si unde

Descriere eveniment

La un an de la tragedia din 30 octombrie 2015, Asociația Colectiv GTG 3010 organizează în perioada, 28 – 30 octombrie, #3010 Festival, eveniment caritabil în beneficiul victimelor din Colectiv.

Sub motto-ul ”Heroes never die. Keep their spirits alive”, evenimentul comemorează cei 64 de tineri care și-au pierdut viața în tragedia din clubul Colectiv și este dedicat, totodată, celor care s-au luptat timp de un an cu traume și cu răni grave.

La Berăria H, în cele trei zile ne vor fi alături, printre alții, membrii trupelor: Compact, Coma, Anton, Truda, Altar, Awake, W3 4R3 NUMB3R5, Costi Cămărășan Band, Florin Chilian, RoadkillSoda, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, ultimele cinci fiind direct afectate de incendiul din clubul Colectiv. Cu sufletul și calitățile sale de prezentator va fi alături de noi prietenul Rock-ului, Cristian Hrubaru.

Prețul unui bilet va fi de 50 de lei, iar un abonament pe cele trei zile va costa 100 de lei. Acestea pot fi achiziționate momentan prin Eventbook si Eventim sau direct din Berăria H pe durata evenimentului.

Banii din vânzarea biletelor vor fi folosiți în beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor. Nevoile acestora sunt mari și pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta să treacă cât mai ușor peste suferința deja existentă.