Eyedrops - lansare album

Eyedrops - lansare album

Cand si unde

Descriere eveniment

EYEDROPS înseamnă Paul „Paicu” Manolescu, Andrei Marica, Adrian Maraloiu, Cătălin Constantin, David Etie și Miche Marcu. Eyedrops a început în anul 2011 și s-a materializat în 2012 cu primul single „Love Download”.

„Albumul PREZENT reprezintă o destinație și un început de drum. Este rezultatul tuturor întâlnirilor și rătăcirilor, reușitelor și greșelilor noastre. El aparține în egală măsură tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au arătat calea, prin puterea exemplului sau opoziție, prin critici sau sprijin necondiționat. Pe 24 aprilie sărbătorim la Expirat toate aceste întâlniri și vă arătăm ce formă au reușit să dea ele muzicii noastre.”

Love Download: http://y2u.be/iLFYtVYyKSM
Bicicleta: http://y2u.be/sak0bU7GbO4
Hei: http://y2u.be/GKjvFrdxFMI
Prezent: http://y2u.be/vnqPVYcioPc

Site: http://www.eyedrops.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/user/EyedropsBand
Bandcamp: https://eyedropsband.bandcamp.com/

We Singing Colors e o formație indie pop-folk din București, România. A început ca un duo acustic în 2011 și a atras atenția publicului prin cântările live în locuri neașteptate, cum ar fi în taxi („Day for My Eyes”), în pădure („Say You’re Mine”) sau în Turnul Sfatului din Sibiu („Good Days, Bad Days”). În 2014 au lansat primul lor album „Made of Wool, Made of Heavy Metal”, care le-a deschis drumul către și mai multe concerte în cluburi și la festivaluri din Marea Britanie, India, Spania, Moldova și Bulgaria. Câteva dintre melodiile lor au fost difuzate la radio-uri independente din UK, USA, Canada, Italia și incluse în Music Alliance Pact, o compilație internațională cu piese alese de The Guardian și alte 35 de publicații de muzică. În 2016 We Singing Colors au fost invitați la Balcony TV și Sofar Sounds, două platforme internaționale, extrem de apreciate pentru scena indie alternativă. În 2017 planurile formației sunt de a finaliza înregistrările la cel de-al doilea album și de a susține cât mai multe concerte atât în România, cât și în afara țării, câteva date fiind deja confirmate pentru Londra, Valencia și Castellon.

Invitați speciali: We Singing Colors
Acces: 20 lei - pre-sale / 30 lei - la intrare în seara evenimentului
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro aici: https://www.iabilet.ro/site/event/28563

Facebook: https://www.facebook.com/wesingingcolors
Youtube: https://www.youtube.com/user/wesingingcolors
iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/we-singing-colors/id793269354

Day for My Eyes: https://goo.gl/pCNUDP
Say You’re Mine: https://goo.gl/hmWWGn
Good Days, Bad Days: https://goo.gl/4Mz0kD