Fed Cup: Romania - Belgia

Fed Cup: Romania - Belgia

Cand si unde

Descriere eveniment

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România - Belgia, 11-12 februarie 2017, Sala Polivalentă din București

Biletele pentru întâlnirea România – Belgia, contând pentru turul I al Grupei Mondiale II a FED CUP by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro. Acestea pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs si transfer bancar.

Fiecare utilizator poate comanda cel mult 4 bilete/CNP.

Print-at-home, fără taxe suplimentare
Pe lângă opțiunea livrării, exista si varianta print-at-home, prin care clientii își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

Preţul unui bilet este de 90 de lei/zi - Categoria 2 (Tribună), respectiv 150 lei/zi – Categoria 1 (Lojă tribună).

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Belgia, meci din primul tur al Grupei Mondiale II, are loc în perioada 11-12 februarie 2017, în Sala Polivalentă din București.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (11 februarie), urmând ca duminică (12 februarie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și, dacă mai este necesar, meciul de dublu.

Vă aşteptăm alături de jucătoarele noastre din echipa de FED Cup!

HAI ROMÂNIA!