Gradina calatoare

Gradina calatoare

Cand si unde

Descriere eveniment

 

Sfarsitul lunii august si Gradina cu Artisti ne aduc un adevarat city break in mijlocul Bucurestiului. Asa ca dorul de calatorie ne va purta prin tari precum India, Coreea si Turcia reprezentate de asociatiile Asociatia de prietenie Romano-TurcaSarang Hangug - 사랑 한국 si Namaste India.

Nelipsita expozitie cu vanzare de produse handmade le va cuprinde pe toate, de la bijuterii, haine si accesorii la dulciuri, tablouri, decoratiuni si alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit in dar, de luat cu noi acasa sau in calatorie.

Zona de ateliere ne aduce ateliere de ceramica cu Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio, tehnica ebru cu Asociatia de prietenie Romano-Turcasi ateliere cu tehnnica decoupage sustinute de Igloo after-school.

Ca in orice calatorie respectabila, nu va lipsi zona de lounge, unde Tesem codite si povesti colorate cu Artizane si ne bucuram de tatuaje cu henna facute de Henna Journey si impletituri de Cosanzene.

Dupa ce ne relaxam putin, zona de lounge se transforma in fiecare seara in zona de spectacol cu program de percutie pe ritmuri exotice, jam session si muzica strazii.

Alaturi de noi in calatorie vin si reprezentanti ai animalutelor: GIA - Group Initiative for AnimalsVisul Luanei - Luana's Dream si Dog Rescue Shelter


Intrarea la evenimentul Gradina cu Artisti este libera.