IMapp Bucharest 2017

IMapp Bucharest 2017

Cand si unde

Descriere eveniment

Pe 16 septembrie 2017, in Piata Constitutiei, are loc cea de-a patra editie a concursului internațional de 3D video mapping - iMapp Bucharest 2017.

Finalistii editiei 2017:
✔ Motionlab (Romania)
✔ mammasONica (Italia)
✔ EPER (Ungaria)
✔ Gong Zhen (China)
✔ Flightgraf (Japonia)
✔ Ouchhh Studio (Turcia)

Imagini 3D complexe, construite in jurul temei „Above and Beyond”, vor personaliza si vor reinterpreta fatada Casei Poporului, printr-un spectacol de sunet, lumina si culoare, „relieful” acesteia devenind o adevarata iluzie optica. 

Castigatorul competitiei va fi desemnat de un juriu de prestigiu, format din personalitati marcante ale industriei audiovizuale internationale. 

Evenimentul are o componenta interactiva esentiala, publicul avand posibilitatea de a-si alege favoritul in seara evenimentului, incepand cu prima proiectie, printr-un SMS la un numar cu tarif normal. Echipa care va aduna cele mai multe voturi prin SMS va fi desemnata cas
tigatoarea Premiului Publicului. 

O alta componenta a evenimentului este cea muzicala, seara debutand pe ritmurile unor artisti locali si internationali indragiti de public: Paul Damixie,Moonlight Breakfast si renumita orchestra Pink Martini, alături de solista Storm Large. 

iMapp Bucharest este un eveniment organizat de Primaria Capitalei, princreart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti.
Curator: Maxin10sity
Producător tehnic: 360 Revolution