Infinitea Music InFusion – Nud Jazz Duo

Infinitea Music InFusion – Nud Jazz Duo

Cand si unde

Descriere eveniment

Cei doi va propun o calatorie prin cantecele Bucurestilor de altadata, slagare ale anilor ’60, ’70, cantonete si capodopere ale song-bookului american din anii ’50, toate reorchestrate intr-o maniera proaspata si moderna de vizionarul pianist, compozitor si aranjor Albert Tajti si reinterpretate de "vocea care imbraca in catifea", Catalina Beta, cu atata expesivitate si curatenie, incat te vei umple de o stare de bine care va ramane cu tine multa vreme dupa.

„Nud Jazz Duo” a luat nastere in urma cu mai bine de trei ani, odata cu primul concert sustinut de cei doi intr-un club de jazz bucurestean. De atunci, cei doi canta frecvent impreuna, completandu-se si echilibrandu-se unul pe celalalt, explorand si calatorind impreuna, aducand cu delicatete si cu inteligenta laolalta specificitatile universului interior al fiecaruia intr-un compozit pur, sincer, vibrant.

ACCES CONCERT
Bilet: 25 de lei

Rezervarile se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L - V de la ora 14:00, S - D de la ora 12:00).



DESPRE ARTISTI

CATALINA BETA
O prezenta vocala tulburator de curata, expresiva si fermecatoare, o voce care "imbraca in catifea", reveland prin cantul ei un suflet de o delicatete rara. Cantareata si compozitoare, experimentand mai multe genuri muzicale (electro si jazz, bossa nova si choru, folk, blues), Catalina Oana Beta face cunostinta cu jazz-ul in perioada facultatii, in Iasi, si se indragosteste iremediabil de bogatia inepuizabila a acestui gen muzical. Desi castiga premii importante la concursurile muzicale la care participa, dupa ce termina facultatea, se retrage cativa ani din viata muzicala. In 2008 se muta in Bucuresti si revine la vocatia ei, muzica. 
O voce de catifea pura, sensibila, plina de subtilitati si nuante, isi face tot mai mult simtita prezenta in ultimii patru ani in peisajul muzicii underground, avand o bogata activitate concertistica in Bucuresti si in tara.
Mai multe: https://www.facebook.com/catalina.oana.beta

ALBERT TAJTI
Nascut in anul 1984 in Piatra Neamt, Albert a studiat pianul de la varsta de 7 ani in licee de specialitate: Liceul de Arta “Victor Brauner” Piatra Neamt si Colegiul National de Muzica “George Enescu”, Bucuresti. Absolvent al sectiei de Compozitie Muzicala, Academia de Muzica “Gheorghe Dima”, Cluj, isi indreapta atentia asupra jazzului sub indrumarea lui Mircea Tiberian, profesor si coordonator al Departamentului de Jazz din cadrul Universitatii Nationale de Muzica, Bucuresti.
Activeaza ca acompaniator si pianist de aproape 10 ani, colaborand cu numeroase formule instrumentale si solisti vocali ai genului: Alex Man, Michael Acker, Sebastian Burneci, Florin Romascu, Laurentiu Zmau, Vlad Popescu, Octavian Scurtu, Mihai Iordache, Lucian Nagy, Jimmy Cserkesz, Ciprian Pop, Adrian Flautistu, Luiza Zan, Petra Acker, Elena Mindru, Elena Morariu, Ana Cristina Leonte, Mircea Mutulescu, Cristian Soleanu, Sorin Romanescu.
Castiga premii importante, cum ar fi: “Cea mai buna formatie Jazz” – Festivalul International Studentesc de Jazz 2012, “Cea mai buna compozitie sau aranjament propriu” – Concursul Sibiu Jazz Festival 2010, Premiul III la Concursul de Compozitie „Liviu Comes”, 2010 – Miniaturi pentru pian „Mica Suita”, finalist in concursul “Jeunesse Musicales” – Bucharest International Jazz Competition 2010, participa in concertul de lansare al albumului „Romanian Jazz Collection” 2012, participa la tabara International Contemporary Arts Summer Classes – organizata de ICon Arts – Sectia de Jazz 2010, 2011, 2012.
Mai multe: https://www.facebook.com/tajti.albert