Johann Strauss Ensemble & Russell McGregor - Best of Vienna

Johann Strauss Ensemble & Russell McGregor - Best of Vienna

Cand si unde

Descriere eveniment

In luna decembrie, orchestra  Johann Strauss Ensemble si maestrul dirijor Russel McGregor revin in tara noastra cu un program muzical antrenant, plin de vivacitate in cadrul unui nou turneu national, intitulat ”BEST OF VIENNA”, ce va cuprinde 7 orase.

Incepand din data de 12 decembrie, interpretarea plina virtuozitate a orchestrei Johann Strauss Ensemble, va aduce magia Craciunului vienez mai aproape de romani pe scenele salilor de spectacole din Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Arad, Targu-Mures, Bistrita si Brasov.

 

Turneul concertului ”BEST OF VIENNA”  se va desfasura astfel: 

  • 12 decembrie – BUCURESTI - Sala Palatului– ora 19:30;
  • 13 decembrie – SIBIU - Sala Thalia – ora 19:00;
  • 14 decembrie – CLUJ-NAPOCA - Teatrul National – ora 19:00;
  • 15 decembrie – ARAD - Teatrul Ioan Slavici – ora 19:00;
  • 16 decembrie – TARGU-MURES - Palatul Culturii – ora 17:00 și ora 20:00;
  • 17 decembrie – BISTRITA - Palatul Culturii – ora 19:00;
  • 18 decembrie – BRASOV - Teatrul Sica Alexandrescu – ora 19:00.

Biletele pentru concertul ”Best of Vienna”, ce va avea loc pe 12 decembrie, la Sala Palatului, au fost puse in vanzare la preturi cuprinse intre 59 lei si 220 lei si pot fi procurate de la: Sala Palatului, Cinema Pro, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines, sau online prin www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro si www.eventim.ro.

Biletele pentru concertele din celelalte orase au preturi variabile si pot fi achizitionate de la casele de bilete ale salilor de spectacole  sau  online de pe www.ticketnet.ro .