Magura Wave Festival

Magura Wave Festival

Cand si unde

Descriere eveniment

Magura Wave Fest este un proiect creat din dorinta noastra de a promova muzica de calitate si libertatea pe care ne-o ofera natura.

Locatia a fost aleasa cu scopul de a schita un peisaj perfect de intalnire pentru toate spiritele libere care simt si vor sa celebreze vibratiile pozitive, intr-un mediu incarcat de energii, emotii si viata.

Ne-am hotarat sa-i dam un impuls acestei oaze de tacere, in care parca timpul sta in loc si sa scriem o poveste reala, rupta parca din carti.

Cursul tacut al Muresului de la poalele Magurii Uroiului, platoul intins, inghitit de imaginea coplesitoare a apusurilor care invelesc cetatea Devei, sunt elementele forte ale povestii noastre.

Asteptam prieteni insetati de viata din toata tara, cu zambete pe fata, maini in aer, calare pe motoare si inaltati pe aripi de zbor cu parapante.

Setea ne-o vom stampara cu bautura rece, foamea o vom stinge cu bucate proaspete, iar cand somnul ne va coplesi, ne vom retrage in zona speciala pentru campare.

Ne mai asteapta o scena zgomotoasa-tare si un pupitru pentru toate trupele si djii invitati. Prestatiile imbina mai multe genuri muzicale si forme de arta. Sectiunea muzicala a festivalului se adreseaza unui colectiv diversificat, dar omogen, fiind o imbinare de stiluri, accente si idei.

Prima editie a festivalului, include implicarea voluntara a multor prieteni si cuprinde planuri mari si continuitate.

Pe scurt, Magura Wave Fest, va satisface mai multe placeri nevinovate, de la sporturi, relaxare (foodcourt, chill zone, camping, bar), la concerte ale unor invitati cu nume mari si petreceri naucitoare cu Dj la butoane.

 

Mai multe detalii pe http://magurawave.ro/

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim