Masqué - Roger Sanchez

Masqué - Roger Sanchez

Cand si unde

Descriere eveniment

Dansăm sub stele pe Terasa Promenada - O super-noapte cu promotorul house-ului clasic în Ibiza, Roger Sanchez, pe 29 iulie, la ora 22:00. Alături de el, urcă pe scenă GOLAN, Fouchat, OK Corral și Snups.

”Arta mea avansează neîncetat, fără a-și pierde cursul creat” spune Roger Sanchez, a cărui vibrație afectivă dată muzicii house a mișcat cele mai ”hot” pupitre din Ibiza, transformându-l într-un creator de tendințe în dance-ul universal. Așadar, pe Terasa Promenada, Sanchez aka S-Man și setul său de un House clasic pur ne poartă într-o călătorie urbană în timp.

Terasa urbană este îmbrățișată și de acordurile nudisco electronica ale băieților de la Golan în formulă DJ Set, alături de proiectul nufunk house OK Corral, fondat de Tiberiu Jakab și Bogdan Danciu (aka Vania și Thornado), precum și selectorii urbani Fouchat și Snups.

Pășim în viitor pe 29 iulie la ora 22:00, propunând pentru această seară de vară un dresscode Future Urban Chic, inspirat din entuziasmul de a descoperi mereu ce ne rezervă viitorul. Accesul se face doar pe bază de invitație. Un număr limitat de invitații sunt disponibile la Info Point-ul de la parterul Promenada Mall.

DRESSCODE: FUTURE Urban-Chic

 

LINEUP:
ROGER SANCHEZ
New York (USA)
Stealth Records/UNDR THE RADR

Un star al muzicii Dance internaționale, Roger Sanchez aka S-Man este un DJ adorat de publicurile din întreaga lumea. Originar din New York și responsabil de o serie de rezidențe în cluburi relevante din Ibiza, Sanchez fascinează prin abordarea clasică asupra muzicii House, demonstrată de prezența notabilă în Ministry of Sound și de succesul propriei case de producție Stealth Records, precum și al podcastului său Release Yourself, fondat în 2007.
Făcând din ”Essentialy New” a lui Pete Tong un hit global, acest DJ și producător transformă în aur orice atinge. Pentru artistul instantaneu reconoscibil prin ”sound-ul” duios din super-hit-urile ”Lost” (cu un remix de 15 milioane de audiții pe Youtube) sau ”Another Chance”, anul 2015 a fost cel mai profilic an al său din punct de vedere creativ, cu lansări ca ”Remember Me” sau ”2Close” alături de GTO . În 2016, Roger Sanchez este artistul ce oferă o experiență House clasic unicat ce nu trebuie ratată de niciun pasionat urban din sfera Electronica.
https://www.facebook.com/rogersanchezfanpage
http://youtube.com/rogersanchezmusic
https://instagram.com/djrogersanchez/
https://soundcloud.com/rogersanchez
https://twitter.com/djrogersanchez

 

LINE-UP:
Roger Sanchez (classic house set)
GOLAN DJ Set
Fouchat
OK Corral
Snups


ACCES:
- Doar pe bază de invitație.
- Un număr limitat de invitații sunt disponibile la Info Point-ul de la parterul Promenada Mall.
- Mai multe informații despre invitații la:
- Info Point Promenada,
- [email protected]
- Răzvan Sîrbu - https://www.facebook.com/razvan.mtn