Metallica

Metallica

Cand si unde

Descriere eveniment

Este de prisos sa mai spunem cat de importanta este trupa Metallica, atat pentru scena metal, cat si pentru muzica in general. Ce trebuie sa stiti, in schimb, este ca, la 10 de ani de la concertul incendiar sustinut pe Stadionul Cotroceni, legendara trupa va reveni la Bucuresti in vara anului 2019 cu un concert senzational ce va avea loc pe Arena Nationala, in cadrul turneului Worldwired.

Turneul Metallica Worldwired revine in Europa si Marea Britanie intre 1 mai si 25 august 2019, cu show-uri ce se vor desfasura pe stadioane, in parcuri si chiar la un castel. Concertul de pe Arena Nationala din Bucuresti va avea loc pe 14 august 2019 si ar putea include un show cu drone.

Pretul biletelor variaza intre 235 si 685 de lei si pot fi achizitionate atat in format electronic de pe www.iabilet.ro, cat si in format fizic, din magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Fiecare bilet cumparat include si cel de-al 10-lea album al trupei, „Hardwired...To Self-Destruct”, in format digital. Fanii vor primi un mail dupa achizitia biletului cu instructiuni pentru a-si revendica albumul.