Opera Tosca

Opera Tosca

Cand si unde

Descriere eveniment

Faimoasa serie a spectacolelor Metropolitan Opera continua cu stagiunea de vara MET Summer Encore, ce promite sa incante publicul cu reprezentatii ale unora dintre cele mai de indragite reprezentatii : “Flautul fermecat” , “Tosca” si “La Boheme”.

Seria Met : Live in HD este transmisa la nivel global in peste 2000 de locatii, din peste 70 de tari, facand din Metropolitan Opera unul dintre liderii mondiali in distributia de continut alternativ pentru cinematografe si singura institutie culturala din lume cu o serie continua de ecranizari la o un nivel atat de mare. Cand stagiunea a fost lansata in anul 2006, Metropolitan Opera a devenit prima institutie culturala care a experimentat cu domeniul cinematografic. De atunci, numarul de reprezentatii a crescut cu fiecare sezon, iar publicul total a ajuns sa depaseasca 19 milioane de persoane.

Vedetele MET au rolul de gazde ale seriei Live in HD, incantand publicul cu interviuri in exclusivitate, atat cu distributia, cat si cu echipa tehnica si de productie, introducandu-ne in complexul proces ce are loc in spatele cortinei.

 

Pentru rezervari si bilete: http://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/show/opera-tosca