Platforma Internationala de Teatru Bucuresti #4

Platforma Internationala de Teatru Bucuresti #4

Cand si unde

Descriere eveniment

Platforma Internationala de Teatru Bucuresti #4 va avea loc in perioada 12-15 octombrie 2017 la ARCUB-Gabroveni si Point Art Hub, fiind produsa de Asociatia Romana pentru Promovarea Artelor Spectacolului, cu sprijinul Institutului Francez, al AFCN si al UNITER. Curatoarea Platformei este inca de la prima editie din 2014 criticul de teatru Cristina Modreanu.

Editia cu numarul 4 propune spectacolele Capcauni de Yan Verburgh, in regia lui Eugen Jebeleanu (productie Franta), Exit, semnat de cunoscutul regizor maghiar Árpád Schilling, premiat de Uniunea Teatrelor Europene (UTE) cu Premiul Noi Realitati Teatrale (coproductie Romania-Serbia), ROVEGAN, scris si regizat de Catinca Draganescu si Bun de export de Alex Tocilescu, in regia Catincai Draganescu (productii Romania).

Vor mai avea loc in cele patru zile ale evenimentului lansarea proiectului Romania 100 - povesti adevarate spuse pe viu, o prezentare a Biroului Europa Creativa-Romania dedicata celor care vor sa acceseze fonduri culturale europene, dezbaterea cu tema ”Cat de european e teatrul romanesc?” si proiectia filmului experimental Now you see it,now you don't/ Acum o vezi, acum n-o mai vezi, realizat de regizorul american Richard Foreman cu actori romani, acestea din urma cu intrare libera.

Biletele pentru spectacole se pot achizitiona online, de pe platforma Eventbook dar si în format fizic, de la casa de bilete ARCUB.