Robin And The Backstabbers - BT Live#9

Robin And The Backstabbers - BT Live#9

Cand si unde

Descriere eveniment

Seria BT Live continua in 2017 si debuteaza cu un nou episod care ii aduce pe scena pe mult-asteptatii ROBIN AND THE BACKSTABBERS.

Povestea Robin and the Backstabbers incepea in 2010, scriind o noua fila in istoria muzicii alternative romanesti cu un stil pe care chiar membrii il descriau ca “pop melodramatic” si atargand atentia unui public foarte variat, dornic de un suflu nou pe scena muzicala autohtona.

Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla si City FM, albumul de debut `Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad` a fost printre cele mai bine vandute albume in prima luna de la lansare, aducand trupa in pozitiile fruntase ale topurilor radio si ale presei muzicale si transformandu-i in unul dintre cei mai doriti headlineri ai festivalurilor nationale si a evenimentelor de mare anvergura din tara.

Volumul secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”- Arhanghel’sk, a fost lansat in primavara lui 2015, reconfirmand emblema de headliner.

Actuala formula ii reuneste p scena pe Andrei Robin Proca - voce, chitara , Florentin Vasile - chitara, voce , Oigan - bass , Andrei Fantana - clape, saxofon, Radu Moldovan - percutie si Vladimir Proca -tobe si duce povestea mai departe prin show-uri surprinzatoare si o activitatea live intensa ce-i poarta prin cluburile din intreaga tara si festivalurile open air (B’estfest, Ursus Evolution, Electric Castle, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, FanFest, BlajAlive etc.). 

Intrare: 40 lei
Biletele vor fi puse in vanzare in avans, la club si online pewww.eventbook.ro.