Salonul Calului 2016

Salonul Calului 2016

Cand si unde

Descriere eveniment

Circuitul Salonul Calului, cel mai așteptat şi complex circuit ecvestru din țară, își desfăşoară Finala ȋn perioada 22-25 septembrie 2016 și va fi completat de un show nocturn special: „Seara Cailor”. Programul spectacolului ecvestru va include, printre altele, cascadorii călare și dresaj natural cu Denis Ștefan, un show de dresaj cu Filimon Iordache și Georgiana Neselan și trupa lor - dresură liberă și de înaltă clasă, cascadorii călare, însoțiti de Marlene, campioană balcanică și medaliată la campionate europene de gimnastică artistică.  

Denis Ștefan va fi prezent cu două momente de excepție la Seara Cailor și se va opri asupra a două ocupații tradiționale: cea a arcașilor călare, care vânau și luptau cu ajutorul arcului, dar și cea a văcarilor spanioli, care utilizau așa numita garucha - sulița spaniolă, pentru mânarea vitelor, iar în timpul liber o foloseau pentru a-și demonstra măiestria. 

Un alt număr important al evenimentului este reprezentat de o dresură liberă prezentată de Filimon Iordache împreună cu caii Sheik și Ecuador. Momentul urmează să fie împachetat sub forma unei comedii de inspirație folclorică în cadrul căreia cei doi armăsari vor executa elemente dificile de dresură liberă. Georgiana Neselan și calul Pluto vor susține un număr de dresaj artistic combinat cu un spectaculos număr de eșarfe la înălțime. Ea urmează să fie acompaniată de Filimon Iordache cu calul Sheik și Marlene - acrobatii pe eșarfă. În cadrul acestui număr, caii vor executa elemente ale dresajului de înaltă școală, iar un plus va fi legătură dintre călăreți și artista care lucrează un număr spectaculos și periculos la înălțime. 

Programul show-ului ”Seara Cailor” va fi completat de dresaj sportiv pe muzică cu două campioane naționale la dresaj și medaliate la Jocurie Balcanice, la Dresaj, Maria Bogoescu și Selina Alexandrescu. În plus, Circuitul Salonul Calului va inclde și o demonstrația de dresaj spaniol cu armăsarul Isleno, rasa spaniolă Larosa, realizată de Tiberiu Corches și una din elevele lui, micuța Iulia Carabaș de numai 10 ani, alături de două talentate dansatoare de Flamenco, reprezentând Școala Spaniolă de Dresaj și Ferma de cai andaluzi Arad.

Intrarea publicului este gratuită la toate probele sportive din cadrul Salonul Calului, însă pentru show-ul nocturn Seara Cailor se va achiziționa un bilet de intrare din incinta clubului, în orice zi înainte de spectacol, inclusiv în seara respectivă. Pentru adulți intrarea va fi de 60 de lei/pers, iar pentru copiii până la 12 ani: 30 lei. Biletele în zona VIP pentru clienții membri clubului vor ajunge la 150 lei, iar pentru cei din exterior la 200 lei și vor avea incluse patiserii, băuturi răcoritoare, șampanie,etc.

 

Programul intreg al evenimentului il gasiti aici: http://salonulcalului-equestria.ro/program2016/