Second State Showcase - Kristal pre-opening party

Second State Showcase - Kristal pre-opening party

Cand si unde

Descriere eveniment

KRISTAL PRE-OPENING PARTY, Sâmbătă 10 Septembrie.

Pentru că nu mai avem răbdare, dar şi pentru că am simţit lipsa germanilor de la PAN - POT la ediţia aniversară SUNWAVES, ne-am decis să invităm artiştii SECOND STATE la "noi acasă" pentru o noapte lungă de TECHNO în cea mai pură formă.

▲ PAN - POT
www.facebook.com/PanPotOfficial

▲ STEPHAN HINZ [ live ]
www.facebook.com/stephanhinzofficial

▲ CLINT STEWART
www.facebook.com/TheClintStewart

▲ MAHONY
www.facebook.com/mahonydj

 

SECOND STATE reprezintă noua platformă de promovare PAN - POT, ce înglobează atât ideea de music label, dar şi organizare de evenimente şi producţie fashion.  SECOND STATE creează un mediu prietenos fanilor TECHNO din întreaga lume, cu artişti invitaţi în cadrul lable-ului şi evenimente în colaborare cu ADE [Amsterdam], AMNESIA [Milano], WATERGATE [Berlin], WMC [Miami], SUNWAVES [Mamaia], precum şi multe alte locaţii emblematice şi festivaluri.

Bucureştiul se află pe harta TECHNO-ului de calitate, iar noi suntem onoraţi de a fi gazdele unei petreceri memorabile.
www.secondstate.net
www.facebook.com/SecondState

▲ REZERVĂRI +40722.795.184
▲ BILETE 60 LEI << 00:00 >> 80 LEI [ pe baza cardului de membru ] * / 100 LEI all night long [ fără card de membru ]

* cardul de membru se poate activa pe www.myk.ro/kristalclub
Dacă aveţi deja cont pe site-ul www.myk.ro, accesaţi direct link-ulwww.myk.ro/kristalclub, daţi click pe "MEMBER CARD" şi un QR cod unic va fi generat - acesta va fi scanat la intrare (direct de pe telefon, puteţi face print-screen imaginii), în seara evenimentului, iar în funcţie de ora la care vă prezentaţi, veţi plăti preţul aferent.
În cazul în care nu aveţi cont pe www.myk.ro, accesaţi opţiunea "SIGN UP", completaţi toate câmpurile de INFO şi urmaţi paşii enumeraţi mai sus. Confidenţialitatea datelor este garantată.
Va rugăm să completaţi cu atenţie şi corect toate datele dvs - acest sistem va fi implementat de KRISTAL începând cu acest sezon, iar membrii vor avea parte de discount-uri şi multe surprize din partea noastra. De asemenea va recomandăm să aveţi asupra dvs un act de identitate. Accesul este permis persoanelor peste 18 ani.