Share a Pair of Sneakers

Share a Pair of Sneakers

Cand si unde

Descriere eveniment

Anul trecut ati demonstrat ca fiecare dintre noi are pe acasa lucruri pe care nu le foloseste. Aveti sansa si in acest an sa donati din obiectele de incaltaminte si imbracaminte pe care nu le mai purtati pentru a face Sarbatorile de Iarna mai frumoase pentru persoanele defavorizate. 

Daca in 2016 am reusit sa strangem peste 250 de perechi de incaltaminte si peste 1000 de articole de imbracaminte, ne dorim ca in acest an sa strangem de doua ori mai multe. Campania se desfasoara intre 21 NOV si 15 DEC 2017.

Darurile stranse urmeaza sa fie donate catre Asociația „Ana și Copiii” siAsociatia Sansa Ta

Aveți pe acasă încălțăminte de la frați sau nepoței mai mici? Incălțările lor sunt binevenite, căci cele doua asociatii au in grija copii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani.

Daca mai aveti nevoie de inca un imbold, pentru fiecare donatie primiti la schimb un voucher de 100 de lei valabil pe www.sneakerindustry.ro .

Cum trebuie sa procedati pentru a dona? 

Puteti sa trimiteti lucrusoarele sau sa le aduceti personal pe strada Horatiu, numarul 20, sector 1, Bucuresti. Atasati pachetului adresa voastra de e-mail, necesara pentru trimiterea voucherelor. 

Recomandam trimiterea pachetelor prin FAN Courier.

Ajutati-ne ca si in acest an sa transformam obiectele uitate in zambete! Let's Share a Pair of Sneakers!