SoNoRo 2017

SoNoRo 2017

Cand si unde

Descriere eveniment

Festivalul SoNoRo va avea loc anul acesta in perioada 27 octombrie – 13 noiembrie si recomanda pentru cea de-a XII-a editie un joc de-a HIDE&SEEK, in care muzica de camera va fi acompaniata de poezie, video art, fashion design si un quest labirintic in care festivalul isi propune sa-si poarte publicul. Orașele in care se vor desfasura concertele Festivalului SoNoRo sunt Bucuresti, Timisoara, Cluj si Brasov.

Cea de-a XII editie a Festivalului SoNoRo va fi sustinuta de 50 de artisti din 15 țări, dintre care ii mentionam pe Gilles Apap, Ruxandra Donose, Giovanni Sollima, Max Baillie, Philippe Graffin, Daniel Rowland, Razvan Popovici, Diana Ketler, Marc Bouchkov, Vladimir Mendelssohn, Justus Grimm, Henri Demarquette, Zoran Markovici, Storioni Trio si Kamerata Kronstadt, condusa de dirijorul Cristian Orosanu.

Biletele si abonamentele pentru concertele Festivalului SoNoRo pot fi achizitionate de pe site-ul Eventim, din librariile Humanitas si Carturesti, din magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo.
Abonamentul este valabil pentru concertele: The Eternal Child, Réverie, Lost and Found, Opera senza Opera, Master of Games si Tema con Variazioni.
Mai multe detalii pe sonoro.ro.