ANULAT Spellground Festival

ANULAT Spellground Festival

Cand si unde

Descriere eveniment

UPDATE 4: Spellground Festival nu va avea loc in weekendul 12-14 august. Decizia vine ca urmare a solicitarii Universitatii Ovidius Constanta, partener oficial al evenimentului, cu privire la respectarea zilei de 13 august ca zi de doliu national, prin adaptarea programului festivalului si eliminarea manifestarilor muzicale de pe terenul institutiei de invatamant. Contravaloarea biletelor si abonamentelor poate fi recuperata incepand cu data de 12 august in toate retelele de ticketing, conform procedurilor detaliate aici: http://spellgroundfestival.com/

 

UPDATE 3: Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari, cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români, și cu încă doi headlineri: Editors și Biffy Clyro. Festivalul se desfășoară între 12 și 14 august. Iar luni, 15 august, e zi liberă națională, ceea ce înseamnă că tu te poți bucura de cel mai lung weekend de pe litoralul Mării Negre la Spellground Festival.

 

UPDATE 2: După FRITZ KALKBRENNER, CREW LOVE, DENNIS FERRER, ANDRE HOMMEN, ALEX KENNON, noi nume internaționale sunt anunțate pe scena ELECTRO de la Spellground Festival.

 

TUBE & BERGER, unul dintre cele mai hot duo-uri de seasoned house din lume, cu peste 25 de milioane de play-uri în YouTube și unul dintre cele mai bine vândute act-uri în 2013 și 2014 în Beatport, urcă pe scena Spellground Festival cu un LIVE ACT.

 

Din Danemarca vine Rene “NOIR” Kristensen, DJ-ul care împreuna cu Haze (proiectul Noir & Haze) ne-a adus unul dintre cele mai mari hituri ale ultimilor 10 ani, “Around”. Piesa l-a inspirat chiar pe Solomun (Diynamic Music), remixul acestuia devenind track anthem în mai toate seturile DJ-ilor internaționali și imnul sezonului 2012 pe Insula nopților albe, Ibiza.

 

Un vibe exotic aduce pe scena Spellground Aquarius Heaven. Fost cântăreț de reggae dancehall și hip-hop, actualmente cunoscut ca artist de muzică electronică, #willputaspellonyou cu un Live Act surprinzator de dezinvolt.

 

Chopstick and JohnJon este un proiect berlinez, născut în urmă cu un deceniu de geniile din spatele casei de producție Suol - Chi-Thien Nguyen și John B. Muder. Sunt maeștri când vine vorba de adus mulțimea în delir. Este exact motivul pentru care vor urca pe scena Spellground Festival.

 

Stereo Express vine cu un sintetizator de calitate, chitară, saxofon și pian – exact acele lucruri care l-au propulsat pe Chris în topul listei alături de cei mai mari artiști de muzică House.

 

Vom completa lista Electro Stage cu DJ-ii care reprezintă cel mai bine cultura muzicii electronice în România: Pagal, Mano și Negru.

 

MAIN STAGE-ul se completează cu Toulouse Lautrec, ROA și CTC (DOC, VLAD DOBRESCU, DJ NASA, DELIRIC), iar pe Scena NEWCOMERS am ținut neapărat să rezervăm un loc special pentru cele mai fresh apariții muzicale românești. Așa că adăugăm Lisier Collectif, Satellites și The Speakers.

 

 

UPDATE 1: Beat-urile electro au cucerit line-upul Spellground Festival si în curând vor pune stăpânire pe tărâmul neatins din apropierea cetății Capidava în perioada 12-14 August. FRITZ KALKBRENNER s-a alăturat THE KOOKS și RÖYKSOPP, ca al 3-lea și nu ultimul headliner al festivalului. And this is not the end…săptămâna viitoare urmează Capitolul 2 electro.

 

 

Hey Romania! Berlin calling! FRITZ partea mai tânără, mai caldă, cu influențe soul a familiei Kalkbrenner, va recuceri publicul din România pe Main stage-ul Spellground Festival. Ne va încânta cu hip-hop, soul și house, genuri muzicale pe care FRITZ le combină perfect într-un LIVE ACT memorabil.

 

Scena ELECTRO Spellground va fi prezentă în zona umbrită a Festivalului, chiar în pădure, unde am simțit că este locul perfect pentru un sound aducător de soare în inimile petrecăreților.

 

În povestea electro Spellground am adunat “personaje” de pe toate meleagurile lumii. Pe langă “vestitorii iubirii”, simpaticii băieți CREW LOVE, adăugăm nume noi. Direct din New York vine DENNIS FERRER unul dintre veteranii scenei internaționale de muzică electronică, cunoscut pentru mixurile muzicii tehno cu soul. Nominalizat la Premiile Grammy și apreciat în întreaga lume, Ferrer rămâne un lider în inovație. Old School rocks baby!!!

 

Continuăm cu ANDRE HOMMEN pentru care muzica house este înnăscută. Vine din Germania, unde a fost recunoscut muzical de artiști precum Telepopmusik, The Martinez Brothers și Dennis Ferrer și cu care a lucrat îndeaproape. Din Barcelona vine ALEX KENNON cu un stil unic, denumit Gynhousetech, deja recunoscut în rândul fanilor lui și nu numai. Ni se alatură și DEBORAH DE LUCA din Italia, iubită de clubberi datorită stilului ei senzual de a mixa progressive house, techno și deep house. Apariția ei fascinantă a frânt multe inimi, mai ales din punct de vedere muzical. Povestea electro Spellground este desăvârșită cu românii de la NTFO, cei care au reușit să producă un EP la casa de discuri Dynamic Records fondată în 2006 de The one and Only Solomun și Adriano Trolio.

 

Atapy, Nusha, Luca M, Just2, Punu, Olivian Nour, ne vor aduce fluturi în stomac și energie dansantă! Nu degeaba se zice că Romanians do it better!!!

 

Pe MAIN STAGE vor concerta tot de-ai noștri și enumerăm Coma, The Mono Jack’s, Carla’s Dreams, Macanache & The Putreds și Aylin & The Lucky Charms.

 

Scena NEWCOMERS, cea de a treia scenă Spelground Festival este o noutate în organizarea festivalurilor cu care v-ați obisnuit.

 

Am ținut neapărat să susținem și să rezervăm un loc special pentru cele mai fresh apariții muzicale românești. Ne bucurăm să îi anunțăm pe cei de la Flesh Rodeo, RoadKillSoda, Maga & Tudoran, Duro Disco și Omelette.

 

Așa-i că v-am convins deja? ....mai avem de povestit în curând despre Spellground, până veți avea propriile voastre povești Spellground de august.

 

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Intr-o vara ce sta sub semnul festivalurilor Spellground Festival se anunta ca o experienta de 72 de ore de muzica live, activitati artistice si culturale, distractie si vibe pozitiv, toate in aer liber, pe un taram neatins, in singurul weekend prelungit al verii.

 

In perioada 12-14 August drumul tau spre si dinspre mare va fi deturnat spre o locatie neasteptata in zona situata intre satele Seimeni si Dunarea, un spatiu de 12 hectare care va prinde viata pe principiul “Will Put A Spell On You”. In apropiere de Cetatea Capidava, pe malul Dunarii la 160 de km / 1 ora si jumatate de Bucuresti sau 65 de km / 40 minute de Constanta pe Autostrada Soarelui se afla destinatia de bifat a acestei veri.

 

Cele patru mari elemente: Pamantul, Soarele, Apa si Aerul se vor uni cu un al cincilea element: Vibe-ul vostru, intr-o experienta fara precedent in judetul Constanta. Spellground Festival este experienta pe care trebuie sa o traiesti o data pe an, experienta ce te va lasa fara cuvinte. Un teritoriu neatins urmeaza sa prinda viata special pentru tine si se va transforma in locul unde distractia, relaxarea, fericirea nu au termen de comparatie. Te vei indragosti de oameni ca tine, vei descoperi ca natura ti-e cel mai bun prieten, vei asculta muzica pe care o iubesti si vei descoperi muzica pe care o vei iubi.

 

☆ 3 zile de festival

☆ 18 artisti internationali

☆ 40 artisti romani si newcomers

☆ 3 scene: Headliners Stage, Electro Stage si New Comers stage

☆ 72 de ore de muzica live, activitati artistice si culturale, distractie si vibe pozitiv.

 

 

Primii 26 de artisti confirmati la #Spellground Festival:

 

THE KOOKS

ROYKSOPP

OSCAR AND THE WOLF

AMBER RUN

Crew Love:

SOUL CLAP

WOLF+LAMB

PILLOWTALK

NICK MONACO

ROBIN AND THE BACKSTABBERS

BYRON

LES ELEPHANTS BIZARRES

GRIMUS

K-Lu

YELLLOW

WE SINGING COLORS

THE PIXELS

PINHOLES

SPOC

THE KRYPTONITE SPARKS

SOPHISTICATED LEMONS

SUNET FIN

OTHERSIDE

ROCKABELLA

KARPOV NOT KASPAROV

LOUNGERIE II

 

 

Last Call – Ultimele 5000 de abonament / 3 Day Pass – 295 lei

Early Bird Day pass – Pana pe 15 iulie - Bilete de 1 zi – 130 lei

Pachet Terra Village – Total 710 lei
120 lei/ cort/ 3 zile - Pachet cu spatiu de campare de 9 mp, disponibil pentru amplasarea unui cort de max. 2 persoane 590 lei- 2 abonamente/3 zile

Pachet Vibe Two, Venta Village – Total 840 lei
250 lei/3 zile- La acest tip de pachet primesti un cort de 2 persoane, care RAMANE AL TAU dupa festival 590 lei- 2 abonamente/3 zile

Pachet Vibe Two, Aqua Village– Total 1190 lei
600 lei/3 zile - Pachet la care beneficiezi de un cort de 2 persoane 590 lei - 2 abonamente/3 zile

Pachet Vibe Four, Aqua Village– Total 2080 lei
900 lei/3 zile - Pachetul iti ofera un cort spatios yurta pentru 4 persoane de 12mp 900 lei- 4 abonamente/3 zile

Pachet Vibe Four Plus, Aqua Village – 2380 lei
1200 lei/3 zile - Pachetul iti ofera un cort spatios yurta pentru 4 persoane de 25 mp 900 lei- 4 abonamente/3 zile

Pachet Sol village – 2190 lei
1600 lei/3 zile - Acesta este pachetul pozitionat intr-o zona cu numar limitat de locuri, care iti ofera un cort spatios yurta pentru 2 persoane (16 mp) 590 lei- 2 abonamente/3 zile

 

O nouă categorie de bilete este acum disponibilă: V.I.P 3-Day Pass. Zona VIP este o zonă special amenajată, cu vizibilitate foarte bună către Master Stage, servicii Concierge, parcare separată, bar dedicat, cu acces restricționat +18 ani. La Spellground, copii cu vârste până la 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult, iar adolescenții între 12-16 ani au acces doar cu însoțitor, cu bilete la preț întreg.

Biletele pentru o zi la Spellground Festival costă acum 160 de lei, cu toate taxele incluse. Abonamentele, la prețul de 330 lei (taxe incluse) și V.I.P 3-Day Pass, la prețul de 500 lei (taxe incluse) și pot fi cumpărate pe  http://www.eventim.ro, în rețeaua de distribuție Eventim sau pe http://www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro și în magazinele Germanos.

 

Mai multe detalii pe http://www.spellground.ro