The Biggest Rooftop Party in Town 5th Edition by Day & Night

The Biggest Rooftop Party in Town 5th Edition by Day & Night

Cand si unde

Descriere eveniment

AllTimeClubbing organizeaza cea de-a cincea editie a celui mai mare rooftop party din Romania. “The Biggest Rooftop Party in Town 5th Edition by Day & Night” care va avea loc pe acoperisul Centrului Auto Cobalcescu din Splaiul Unirii 311, o terasa cu o suprafata de 7000 mp si o capacitate de 10.000 persoane.
Este cea de-a cincea editie in care rooftop-ul de la Auto Cobalcescu va prinde viata si va scrie istorie, alaturi de cei mai mari dj de muzica electronica.

Continuitatea The Biggest Rooftop Party in Town a fost decisă de publicul petrecerilor noastre - iubitor deopotrivă de muzică electronică și spații neconvenționale.
Pentru cel de-al cincilea an consecutiv vom prinde apusul și răsăritul la înălțime împreună cu mii de tineri din București. E o energie fantastică, care ne face să fim tot mai buni an de an. Conceptul The Biggest Rooftop Party in Town a fost extins și în alte orașe din țară precum Cluj, Timișoara, Iași si Bacau.

"Am inceput timid, dar am crescut repede. Daca la prima editie peste 2700 de clubberi au urcat pe acoperis alaturi de noi, la a doua editie numarul lor aproape ca s-a dublat, iar acum, la cea de-a cincea editie, speram ca suprafata de 7000 m/patrati a rooftop-ului sa fie plina ochi” declara organizatorii.

Special Guest:
Federico Gardenghi – pustiul de doar 13 ani, noua „minune” a techno-ului. Nu este strain de evenimente mari, in ciuda varstei pune muzica pe acceasi scena cu Carl Cox sau Fatboy Slim.

Line up: NakadiaNUSHAAtapyJUST2Olivian NourClarkentLivia AndreiTania


Bilete regular in avans: 25 ron
Bilete VIP in avans - 50 ron
Bilete la intrare: 30 ron inainte de 20:00
40 Ron dupa 20:00
Bilete VIP - 60 ron

Biletele VIP presupun accesul la zona de mese si bar special amenajate pentru acest spatiu, precum si la backstage.

Rezervari mese + bilete V.I.P in avans:
Cosmin: 0722.776.754

Biletele au fost deja puse în vânzare în avans online, în rețeaua livetickets.ro.

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 18:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 22:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Online:
Webpage: http://www.alltimeclubbing.com/
Like Us Page: https://www.facebook.com/Alltimeclubbing