TrancENDancE - Markus Schulz Album Tour Watch the World

TrancENDancE - Markus Schulz Album Tour Watch the World

Cand si unde

Descriere eveniment

Dupa un 2015 extraordinar, cu multe hit-uri vocal-trance, cu o compilatie mixata pentru Ministry of Sound si o serie "World Tour" de succes, Markus Schulz merge mai departe si lanseaza Watch The World, cel mai complex album al sau.

Surprinzator, la acest al 6-lea album, cel mai complex de altfel, Dj-ul declarat numarul 1 in Statele Unite ale Americii, a lucrat si la partea de versuri, alaturi de colegii sai de studio, dar si cu producatori de la noi, Soundland fiind unul din ei. Materialul discografic cuprinde Destiny (intr-o varianta noua), colaborari noi cu Lady V si Delacey, dar si piesa pe care Markus a realizat-o impreuna cu romanii de la Soundland, Face Down, in care joaca Laura Cosoi, dar si iubita lui, vocalul de suflet, Adina Butar; sau Soldier impreuna cu Naguale.

"Dupa lansarea celor cinci albume anterioare, am vrut ca 'Watch The World' sa reflecte momentele speciale din viata mea, din perioada copilariei pana la indeplinirea visului de a deveni DJ. Mi-am dorit un album complex, atat prin colaborarile cu producatori din Romania si alte zone ale lumii, versuri scrise cu suflet, cat si a vocilor alese cu mare tact. Materialul audio contine 17 piese, povesti extraordinare ce asteapta sa fie ascultate de fiecare dintre voi, pentru ca asta am vrut sa evidentiez, o muzica pe care toti sa o poata asculta/fredona.", a declarat Markus Schulz.

Show-ul de lansare al albumului din a fost SOLD OUT, in Los Angeles. Albumul contine doua versiuni de CD-uri, una trance si cealalta acustica. Evenimentele Dj-ului de promovare si lansare an noului album au inceput inca din aprilie, in Londra, Elvetia, Los Angeles, San Francisco, Washington, Miami, New York, Dubai, Istanbul, Munchen, Praga, Kiev. Trei dintre ele sunt seri "open to close", in care platanele ii apartin numai acestuia, de la warm-up si pana la after-party inclusiv.

O alta noutate pe care o aduce Watch The World este casa de discuri la care este lansat albumul, Black Hole Recordings, in parteneriat cu Coldharbour. Toatele celelalte 5 albume ale lui Markus au fost lansate la Armada Music.

La ora actuala, Markus Schulz este cel mai votat si iubit DJ din America, fiind desemnat, ani la rand, “America’s Best DJ”. In ultimii 10 ani, Markus Schulz a contopit stilurile progressive-house si trance, in cea mai creativa maniera, intr-un sound ‘big room’ hibrid de neimitat. Prin DJ seturile sale, propria sa casa de discuri „Coldharbour recordings" si propria emisiune „Global DJ Broadcast”, Markus Schulz a avut un rol important in revolutionarea scenei trance din State Unite ale Americii, o punere in scena care influenteaza muzica trance la nivel mondial. Din 2012, a inceput si o frumoasa colaborare cu Adina Butar, talentata cantareata din Romania, pe care am auzit-o, deja, pe multe dintre piesele Dj-ului, si a carei voce nu lipseste nici de pe "Watch the world", unde interpreteaza "You and I".

Pe data de 11 Februarie 2017, la TrancENDancE, la Arenele Romane / [ Cort Incalzit ], alaturi de Snatt & Vix, urca pe scena Markus Schulz intr-un show care va face parte din turul sau mondial de promovare al albumului “ WATCH THE WORLD “, alaturi de Adina Butar, pentru a completa primul show TrancENDancE din 2017.

Pret bilet Early Bird : 35 lei
Pret bilet Presale : 50 lei