Adresa

Gala Galaction, Bucuresti

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Agora Art Studio ofera sedinte de recreere prin arta, un spatiu in care sa visezi si indrumatori profesionisti precum si ocazia de a vedea si intelege capodopere ale picturii, sculpturii, artelor decorative si arhitecturii.

 

De la initierea in tainele desenului si pana la magia amestecului culorilor, de la intalnirea cu misterele Egiptului Antic pana la marii artisti ai secolului 20, sedintele noastre de creatie sunt diverse si interesante, facute exact pentru ca voi sa explorati propriul univers creativ. Liniile sinuoase sau angulare, culorile aprinse sau tacute, ritmurile sacadate sau simplitatea plina de sens a unei suprafete, forme suave sau puternice, sunt personaje ale unui fascinant spectacol vizual. Si peste toate acestea, artistul, pune semnatura talentului sau si imprima imaginii rezultate un suflu ireal si fascinant.

 

Pictura inseamna comunicare adevarata, exprimarea gandurilor si trairilor personale, alungarea tristetii, implinirea unui vis, posibilitatea de a te mandri cu un talent bine cultivat. Pictura e o lectie de dragoste.

Distribuie