Adresa

Lipscani, Centrul Vechi, 3, Bucuresti(Hanul cu Tei nr. 4)

Contact

  • Telefon fix0213153458
  • Telefon mobil0724308380
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://almarantichitati.wordpress.com

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Magazinul de antichităţi Almar C&A, situat in Hanul cu Tei, a fost deschis inca din anul 1995, unul dintre primele magazine de acest gen din Bucuresti.

Situat in fostele galerii de arta, acest magazin si-a gasit implinirea prin pata de culoare pe care o aducea, inconjurat fiind de galeriile de arta ale UAP care gazduiau lucrari de arta contemporana.

Acest magazin a fost deschis dintr-o ambitie de a pastra traditia familiala culturala si traditia de negustorie, pentru ca asta este ceea ce am incercat, sa aducem in lumea noastra din centrul istoric, putina istorie care se plece in casele celor care stiu sa aprecieze eforturile altor oameni de a ne incanta privirea.

Almar incununeaza sarbatoarea mesterilor de odinioara, a pictorilor romani, care acum zac in cartile de istorie a artei, a bijuteriilor fastuoase pe care nobilii si casele regale le purtau nu de mult.

Almar este cosmopolit! Adaposteste zeci , chiar sute de piese ale artei europene si nu numai. Aici gasim pete de cultura din fiecare parte a lumii.

Fiecare obiect este un semn al culturii noastre, al traditiei, al priceperii si a talentului fiecaruia care i-a dat viata.

Distribuie