Adresa

Lirei, portului Constanta, Constanta

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Modern, elegant si complet renovat, Arion Residence din Constanta este situat in vecinatatea Portului Constanta, cu o vedere de ansamblu a acestuia, la 3 km de gara si la 10 minute de centrul orasului. Este solutia ideala pentru sejurul dumneavoastra la mare sau pentru calatorii in interes de afaceri, de scurta sau lunga durata.

 

Structura de cazare cuprinde 56 camere duble, 11 apartamente clasificate la 3 stele si 9 camere duble, 4 apartamente de 2 stele. Cele 65 de camere duble sau matrimoniale si 16 apartamente, dintre care 10 pentru nefumatori, sunt mobilate cu bun gust si echipate cu tot ce aveti nevoie pentru a va face sederea cat mai placuta:

 

 De asemenea, toate camerele si apartamentele noastre sunt dotate cu bucatarii utilate complet. Apartamentele sunt echipate cu pat matrimonial in dormitor, iar in living cu o canapea extensibila de 2 locuri. Restaurantul are o capacitate de 45 locuri . Sala de conferinte este echipata cu videoproiector, ecran retractabil, flipchart, instalatie de sonorizare (mixer, microfoane, boxe, dvd), internet wireless, capacitate 50 locuri.

Distribuie