Arsis Dealer Vodafone - Centru

Shopping Telefonie

Adresa

Piata Victoriei, Centru, Timisoara

Program

  • L - V09:00 - 20:00
  • Duminica09:00 - 16:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Pentru a rezista intr-o piata matura si o competitie acerba, credeti ca avem nevoie de clienti?

Scopul si munca noastra il reprezinta clientii, fara clientii nu am exista noi, agentii de vanzari. Totodata clientul este cel care isi configureaza propriul produs care raspunde cerintelor si nevoilor lui. Clientul este piesa importanta de pe tabla de sah a vanzatorului si implicit a companiei. SUCCESUL , continuitatea si competitia sunt datorate CLIENTULUI.

Cat de importanta este "Experienta clientilor"?

Cel mai important aspect al unei afaceri este experienta pe care o creeaza clientului, pentru ca in baza experientei, acesta decide daca mai vrea sa lucreze cu tine sau nu. Cel mai important lucru este sa faci clientul sa creada ca face parte din afacere, indiferent de puterea lui financiara. Este important sa consideram clientul drept partener. In contextul actual clientii au asteptari diferite: sa aiba telefoane ieftine, minute multe si oferte concurentiale. De subliniat in momentele acestea de criza este atitudinea agentilor de vanzari fata de clienti, fie ei persoane fizice sau juridice si faptul ca este nevoie de o strategie foarte buna alcatuita din valorificarea timpului, folosit pentru consolidarea relatiilor cu clientii, fapt care va incuraja loialitatea, deschiderea si parteneriatul.

Cum reusim noi, ca si specialisti de vanzari ARSIS, sa transformam o simpla vanzare intr-un succes si sa castigam clienti pe viata?

Exact cum precizam mai sus, elementul important in cadrul unei vanzari este ATITUDINEA. Ea este cea care stabileste relatiile de colaborare intre un specialist in vanzari si CLIENT, client care poate ramane fidel pe viata.De fapt in cadrul vanzari amintim mai multe elemente esentiale : atitudinea, oferta, telefoanele, intr-un cuvant eticheta companiei ARSIS. In momentele acestea de recesiune clientul trebuie sa primeasca pe langa oferte bune atentie,implicare din partea vanzatorului in modul de construire a unei oferte. Noi consideram ca orientarea deschisa si sincera catre rezolvarea problemelor clientului este cheia cu care marketingul deschide poarta succesului.

Distribuie