Adresa

Soseaua Ghermanesti – Snagov, Snagov(Soseaua Ghermanesti – Snagov, la 9 km din DN1 Bucuresti – Ploiesti Sat Snagov, Comuna Snagov, cod 077165, Judetul Ilfov, ROMANIA)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

La doar 30 de km nord de Bucuresti, la intrarea in Snagov Sat, pe malul lacului, in vecinatatea padurii, intre nuferi si trandafiri vei gasi Artha Park – o locatie multifunctionala in perfecta armonie cu natura!

 

Snagovul este un loc cu multa istorie si nume celebre de scriitori, actori si sportivi au lucrat si s-au inspirat pe malurile lacului de aici. Amplasat strategic, aproape de capitala Bucuresti, precum si microclimatul deosebit, a facut ca Snagovul sa devina loc de refugiu, de tezaur, de temnita, de odihna, agrement si relaxare.

 

Flora Lacului Snagov, cu nuferi, lotusi si plauri uriasi pe care aproape poti pasi confera zonei un sentiment de Fantasyland natural magic. Iar atmosfera de pe insula Manastirii Snagov ne intoarce in timpul marelui voievod Vlad Tepes Dracula. Nu e nevoie sa ne indepartam de lac pentru a patrunde in misterioasa Padure Snagov, un rest al vechilor Codrii Vlasiei, ce tainuie si secretele dacilor care-au locuit aici.

 

Dorind sa pastreze netulburat spiritul vremurilor trecute, Artha Park este o zona de agrement sub soare si sub stele, un mediu pasnic pentru o retragere scurta dintr-un oras aglomerat. Aceasta oaza de verdeata este locul perfect pentru un weekend linistit, pentru o petrecere in familie, o nunta in aer liber, un eveniment corporate inedit sau un spectacol plin de originalitate.

 

Pentru eco-turisti, parcul Artha ofera acces direct pentru drumetii sau ciclism in Padurea Snagov si, in acelasi timp, din baza nautica a parcului incep plimbarile cu barca sau vaporasul pe Lacul Snagov. Daca pasiunea ta este caiacul, bicicleta sau golful – la Artha Park vei gasi tot ceea ce este necesar pentru acest sport.

 

Zona de lounge, cu foisoare si bar&grill va asteapta intr-o atmosfera ne-formala, pentru a va petrece o zi relaxanta sau un eveniment special. In locatie sunt amenajate zone pentru activitati sportive si locuri de joaca pentru copii. Langa lac se deschide o frumoasa terasa alb vitange ce uneste doua corturi complet amenajatate pentru o nunta unica, in mijlocul naturii.

Distribuie