Adresa

Ardeleni, 32, 2, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Organizeaza evenimente
  • Potrivit pentru copii

Descriere loc

Atelierul cu de toate reprezinta o platforma care integreaza programe de dezvoltare personala, asigurand un fundament solid pentru cresterea armonioasa si formarea echilibrata a copiilor.

 

Atelierele pentru prescolari si scolarii mici le ofera acestora posibilitatea ca, prin joaca, sa exploreze si sa simta, sa invete, sa isi descopere si sa isi puna in valoare potentialul.

 

Atelierele pentru parinti sunt concepute pornind de la ideea ca acasa incepe si se desavarseste formarea copiilor pentru viata. Programele destinate parintilor (dar si bunicilor, de ce nu!) va ofera informatii, idei si oportunitati de impartasire a experientei. Va sprijina in efortul de a deveni dumneavoastra insiva mai deschisi pentru a va asuma noi provocari, mai pregatiti pentru a va implica activ, mai abili in a contribui constructiv la dezvoltarea copiilor. Experimentand o abordare mai creativa si un fel mai bun de a comunica si de a interactiona cu cei mici, veti reusi mai degraba sa cooperati cu copilul in loc sa traversati situatii conflictuale, va veti consolida autoritatea mai degraba atragand copilul de partea dumneavoastra decat starnindu-i rezistenta, veti reusi sa il movati mai degraba ajutandu-l sa invete din greseli si va veti putea sprijini copilul sa se dezvolte intr-un mod in care numai un bun parinte o poate face.

 

Atelierele pentru educatori urmaresc sa va ajute, daca aveti acest rol, in a va imbunatati abilitatile de gestionare eficace a relatiilor cu copiii si cu parintii acestora. In completarea cunostintelor, a metodelor, tehnicilor si instrumentelor pe care le-ati dobandit prin educatia dumneavoastra formala, programele pe care vi le propunem va sprijina in crearea unor interactiuni armonioase cu copiii si cu adultii din jurul lor, va ajuta la atingerea obiectivelor didactice si la obtinerea unei satisfactii personale si profesionale ridicate.

Distribuie