Attirance Cosmetics - Iulius Mall

Shopping Cosmetice

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Demisol)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

"Attirance" vă oferă săpunuri, bile de baie efervescente, Lapte de baie, săruri de baie, uleiuri de masaj și uleiuri esențiale - produse realizate din materii prime naturale de cea mai bună calitate. În produsele noastre am încercat să includem cat mai multe dintre bogațiile naturii, cum ar fi de exemplu uleiurile esențiale și extractele din plante. De aceea produsele POT fi folosite cu încredere și de către copii. Fiecare săpun și fiecare Bila de baie este UNICĂ fiind realizate de maini foarte pricepute.
Scopul nostru a fost acela de a produce și comercializa produse de îngrijire corporală ce oferă un confort și o relaxare deosebită.

"Attirance" - Producător de cosmetice naturale - se remarcă prin calitate, rafinament, naturalete și formele produselor. Specialiștii noștri pun accentul pe compozitia naturală a produselor, crescând proporțiile extractelor naturale din plante și fructe, a plantelor și fructelor uscate, a uleiurilor naturale și esențiale în raport cu materiile prime sintetice. In magazinele "Attirance" puteţi găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru confortul și plăcerea dumneavoastră.

Distribuie