Adresa

Ion Luca Caragiale , 13, Galati(Mazepa 1 in spatele Agentiei de Voiaj CFR)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Ofera servicii medicale ce privesc evaluarea, managementul, tratamentul pacientilor. Echipa noastra formata din medici specialisti si primari diagnosticheaza si trateaza cazuri complexe inclusiv prin consult interdisciplinar permanent avand in centrul atentiei pacientul, omul, oferindu-i acestuia cele mai eficiente solutii de depasire a impasului adus de diversele afectiuni.

 Fondat si administrat de un corp de medici entuziasti Centrul Medical Aves reprezinta transpunerea in concret a experientei medicale acumulate si a viziunii acestora avand in prim plan valorile centrate pe asteptarile pacientilor, grija, incredere, competenta, respect in scopul obtinerii starii de sanatate.

 Centrul Medical Aves este dotat cu aparatura moderna de terapie, recuperare medicala, fizioterapie, kinetoterapie, laser si echografie doppler.

   Fizioterapia prin utilizarea procedurilor electrice, mecanice (kinetoterapie, masaj, recuperare medicala) este necesara in multe afectiuni medicale, neurologice, reumatologice substituind sau ajutand medicatia specifica.

Distribuie