Adresa

Sfantul Stefan, 21, Bucuresti

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Locuri pentru nefumatori
  • Muzica Live

Descriere loc

Awhere este un loc unde se întâlnesc mai multe arte, idei și oameni.

 

Spectacol

Ziua de vineri este dedicata spectacolului de teatru , concertului, etc.

Este de la sine inteles ce se va intampla aici, insa @where cauta o alta abordare a live act-ului. Concertele vor fi acustice ori electro-acustice, iar modul in care trupa se va prezenta nu va fi unul standard. @where isi doreste o atmosfera degajata in care relationarea intre artist si spectator sa fie una reala si sincera.

 

SubSol

Open to perform SubSol este un spatiu destinat exclusiv performance-ului si instalatiilor. Este deschis oricarui artist care simte ca se afla in cautari si oricarui om dornic sa participe.

Spatiul este, dupa cum spune si numele, un subsol. Nu este nimic modificat in el, tocmai pentru a fi cât mai putine elemente externe care sa influenteze. Nu exista scena, reflectoare, ori sunet specfic spectacolului. Este un spatiu gol pe care fiecare artist il poate folosi cum simte.

 

 

Studio

Oamenii doritori sa invete ceva nou, ori pur si simplu doritori sa experimenteze, @where vor putea pentru inceput sa participe la: Studio de tango argentinian cu Oana Danzer sau Studio de croitorie cu Oana Minca.

 

 

Description

S-au întâlnit trei fete cu ocupații diferite, personalități diferite, însă în același gând. @where e un loc unde se întâlnesc mai multe arte, idei și oameni.

Și... Ei au de gând să spargă canoane și să reinventeze reguli.

Cu cardul pe care ți-l vor face, vei fi mai mult decât bine primit.

Distribuie