B&P Parfumum - Bega Shopping Center

Shopping Cosmetice

Adresa

Carol Telbisz, 3, Timisoara(Parter)

Program

  • L - V09:00 - 20:00
  • Duminica09:00 - 19:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Acces persoane cu dizabilitati motorii

Descriere loc

Intra in lumea magica a esentelor D&P Perfumum. Ingredientele noastre sunt de cea mai buna calitate si vin direct din Franta. Conceptul este fascinant in simplitatea sa: indiferent care sunt parfumurile tale preferate, poti sa fii sigur ca le vei gasi la noi. Toate parfumurile noastre sunt disponibile in variantele de 30ml, 50ml si 100ml.

Istoria brandului nostru începe în Ankara, în anul 1999. Ideea de la care am pornit a fost extrem de simplă şi tocmai de aceea, extrem de spectaculoasă: parfumuri de foarte bună calitate, la preţuri pentru orice buzunar, şi, nu în ultimul rând, o gamă extrem de variată.

Orice producător de parfumuri care se respectă lucrează cu materiale franţuzeşti. Astfel, toată materia primă pe care o folosim este adusă direct din Franţa, în Ankara făcându-se doar ambalarea.

Pentru ca să reuşim să ţinem preţurile la un nivel accesibil, toate parfumurile noastre sunt comercializate în sticle standard, iar cheltuielile de publicitate sunt ţinute la cote minime. Se poate spune că am renunţat la orice artificiu şi că singurele motivaţii ale succesului nostru sunt calitatea produselor şi pe experienţa în domeniul parfumurilor a personalului D&P.

Indiferent care este parfumul tău preferat, trebuie să ştii că ai toate şansele să îl găseşti la noi. Toate parfumurile noastre sunt disponibile în sticle de 30ml, 50ml şi 100ml.

Compania noastră a crescut de la an la an. Clienţii au apreciat calitatea parfumurilor noastre şi s-au simţit răsfăţaţi de gama largă cu care le-am venit în întâmpinare. Drept dovadă, în prezent avem peste 140 de magazine în Turcia şi am deschis reprezentanţe în: Cipru, Malta, Rusia, Ucraina, Olanda, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Oman, Algreria, Belarus, Moldova, Georgia, Azerbajan şi Kosovo.

La sfârşitul anului 2004 am introdus produsele noastre şi în România. Succesul a fost 
instantaneu. Ca să facem faţă cererii surprinzător de consistente, a trebuit să ne mişcăm foarte rapid. Drept urmare, la 6 ani după ce ne-am lansat pe piaţa românească, în 2010 August in Bucureşti avem 16 puncte de vânzare în cele mai importante centre comerciale Unirea Shopping Center, City Mall, Bucur Obor şi pe bulevardul Cornelia Copos – Liberty Center, AFI Cotroceni, Mall Vitan, Cora Lujerului, Auchan Titan si multe alte locatii importante. Suntem prezenţi în alte importante oraşe ale ţării: Braşov (3 locatii), Ploieşti (2 locatii), Focşani, Baia Marea, Satu Mare, Sibiu, Constanţa (3 locatii), Bacău, Targoviste, Galati, Craiova, Suceava (2 locatii), Iasi, Pitesti (2 locatii), Cluj, Arada si in curand Timisoara(2 locatii), Oradea si Braila.

Convinge-te de calitatea produselor D&P Perfumum! Vino la unul dintre punctele noastre de vânzare şi găseşte-ţi parfumul potrivit, sau scrie-ne, ca să îţi primeşti mostra gratuită.

Distribuie