Adresa

Bulevardul Mihai Eminescu, Centru, Timisoara(vis-a-vis de Primaria Municipiului Timisoara)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Bonuri de masa
  • Laborator propriu
  • Potrivit pentru copii

Descriere loc

Cu o traditie de peste 40 de ani in producerea si comercializarea de biscuiti, napolitane, specialitati, produse de panificatie, etc, S.C. BEGA-PAM S.A. se distinge prin calitatea produselor sale, datorata retetelor traditionale si grijii deosebite fata de cerintele consumatorilor.

Fidelizand consumatorul, preocupat din ce in ce mai mult de asigurarea unei alimentatii sanatoase, folosim materii prime de cea mai buna calitate. De asemenea, toate eforturile noastre s-au indreptat in directia derularii unui amplu program investitional de retehnologizare si modernizare a liniilor de fabricatie, a imbunatatirii si inoirii portofoliului de produse si a crearii unei retele de distributie eficienta.

S.C. Bega Pam S.A. isi desface produsele prin intermediul celor 11 magazine proprii si prin distribuitorii locali ce acopera toate regiunile tarii. Produsele noastre nu se adreseaza doar consumatorilor din Romania, printre partenerii nostrii fiind si societati din strainatate.

Succesul societatii noastre se datoreaza unei echipe manageriale eficiente si profesionale, la acesta contribuind si toti angajatii impreuna cu specialisti experientati in domeniu.

Distribuie