Berlin Doner Kebab

Food Fast-food

Adresa

bd. Tudor Vladimirescu, Campus Tudor Vladimirescu, Iasi(intre caminele T17 si T18)

Contact

  • Telefon mobil0720212121
  • Websitehttp://berlinkebab.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Livrare acasa

Descriere loc

La Doner Kebab Iasi bucataria turceasca este multilaterala si te vrajeste cu frumusetea, culorile, formele folosite. La vederea mancarurilor se deschide apetitul de indata. Gustul picant al preparatelor este datorat multitudinii de condimente folosite de bucatarii turci. Dintre acestea putem aminti chimenul, piperul, patrunjelul, usturoiul, ghimbirul, busuiocul, boia de ardei, mararul, maslinele, uleiul de masline, lamaia.

 

Bucataria turceasca este o arta; noi stim asta la Donner Kebab situat in campusul studentesc,  si de aceea noi jonglam cu gusturile si diferitele alimente care intotdeauna sunt proaspete si se imbina intr-o armonie perfecta.

 

Berlin Doner Kebab iti ofera  painea care este preparata chiar in fata ta si intotdeauna iti este servita calda. Mancarurile cu carne, in bucataria turceasca, se numesc kebab si adevaratul kebab este preparat cu usturoi, ceapa, rosie, ardei kapia, carne de pui, vita sau oaie.

KEBABUL TURCESC a fost inventat de  bucatarul  ISKENDER din orasul Bursa. Razboinicii turci isi frigeau carnea infipta in sabiile proprii. ISKENDER a inventat protapul vertical care permite grasimii sa curga pe carne, de sus in jos, saturand-o.
Sunt sortimente de kebab (kebap in limba turca) cu pui, miel si vita.

 

Aici, la Berlin Doner Kebab, ne straduim sa pastram retete originale stravechi si sa le dam forma si savoarea zilelor moderne. Ca dovada, veti gasi in meniul nostru specialitatea bucatarului care se numeste ISKENDER KEBAB, precum si multe alte feluri de mancare care, speram noi, te vor face sa te lingi pe degete.

Distribuie