Biblioteca Alternativa

Shopping Carti

Adresa

Gheorghe Mandrea, Piata Muncii, 3, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Locuri interior
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

 

Biblioteca Alternativa a aparut la initiativa unui grup informal cu scopul de a-ti impartasi o serie de materiale menite sa contribuie la dezvoltarea unui spirit critic fata de lumea si societatea in care traim, fiind totodata o baza de discutie pentru initierea unei schimbari sociale.

 

Este organizata pe principiul participarii si al non-ierarhiei.

 

Reprezinta un proiect autonom, non-profit, care se bazeaza pe contributia voluntara a celor care doresc ca astfel de spatii sa existe, sa se dezvolte si sa poata sa ramana independente de finantarile europene/institutionale. Orice donatie este binevenita!

 

Aduna aprox. 600 de carti si 300 de reviste/brosuri/fanzine care au calatorit din mana in mana pentru a ajunge aici. Acestea se grupeaza pe mai multe domenii dintre care: sociologie/antropologie, anarhism/miscari sociale/actiune directa, gen/sexualitate/LGBT, colonialism/militarism, represiune/prizonieri politici, beletristica, arta/fotografie, etc. Pentru ca toata lumea sa poata beneficia de accesul la acestea, te rugam sa respecti termenul de imprumut si sa pastrezi materialele in starea in care le-ai primit.

 

Functioneaza si ca centru socio-cultural incercand sa gazduiasca activitati realizate de persoane care doresc sa isi impartaseasca ideile si cunostintele practice cu cei interesati de acestea. In acest sens, acest spatiu este deschis pentru tine!

 

Isi ofera spatiul pentru dezvoltarea de proiecte independente si non-profit.

 

Nu accepta in spatiul sau idei si atitudini opresive si autoritare (rasiste, sexiste, homofobe, xenofobe, etc.)

Distribuie