Billa - Voievozilor

Shopping Hipermarket

Adresa

Piata Voievozilor, Voievozilor, Iasi

Program

  • L - S07:00 - 22:00
  • Duminica08:00 - 20:00

Contact

  • Telefon fix0374202487
  • Websitehttp://www.billa.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Bonuri de masa
  • Mancare gatita

Descriere loc

In fiecare magazin BILLA, clientii pot gasi un sortiment variat de produse pentru necesarul zilnic al oricarei gospodarii: de la legume si fructe, carne, mezeluri, produse de brutarie si panificatie, lactate si pana la articole de menaj, curatenie si ingrijire corporala. Si toate acestea, sub un singur acoperis!

La BILLA, prospetimea si calitatea produselor stau mereu in prim-plan! Avem grija sa oferim clientilor nostri cele mai prospete legume si fructe, carne proaspat transata chiar in propriile macelarii, salate si preparate calde, pregatite cu grija in magazine sau produse de panificatie si patiserie proaspat scoase din cuptor.

Datorita unei organizari eficiente a muncii din magazine si datorita cantitatilor mari de produse achizitionate, suntem in masura sa oferim clientilor cele mai avantoajoase preturi!

Angajatii nostri sunt intotdeauna bine pregatiti si informati astfel incat fiecare client sa fie ascultat si ajutat, creand astfel o legatura puternica de prietenie si sinceritate.

Fiecare magazin este proiectat astfel incat cumparatorii sa aiba parte de o experienta placuta si sa poata gasi intotdeauna cu usurinta produsele de care au nevoie.

Prin fiecare mijloc de comunicare de care dispunem, le oferim clientilor nostri informatii complete despre produsele si serviciile BILLA. De la brosuri si pana la semnalizarea din magazin, totul este gandit astfel incat clientii sa stie exact ce si cum cumpara!

Distribuie