Adresa

Lipscani, Centrul Vechi, 3, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Se prepară şi se serveşte bubble tea- băutură care se bea şi se mestecă în acelaşi timp, idee bazată pe un concept apărut iniţial în Taiwan în anii '80 şi care s-a extins ulterior în Europa devenind una dintre cele mai populare băuturi de acolo.

 

Ingredientele principale pentru această băutură sunt: ceaiul verde sau negru, laptele şi iaurtul, la care se adăuga o varietate largă de siropuri naturale din fructe. Pe lângă toate acestea ingredientele speciale ce fac băutura să fie aparte sunt mărgelele din jeleu: popping boba (biluțe alcătuite din alge de mare cu suc natural înăuntru), tapioca, jelly şi nata de coco, dar şi faptul că au un conţinut bogat de calciu, fosfor, vitamina C şi antioxidanţi. Gustos, proaspăt şi răcoritor!

 

 

O băutură mică costa 8 lei (330 ml), cea mare e 11 lei (500 ml), ambele au inclus în preţ un topping, dar mai puteţi adăuga unul pentru 2 lei în plus.

 

Mai este de menţionat că băuturile vin în pahare de plastic sigilate, deci, pot fi transportate uşor, iar până pe data de 30 septembrie anul acesta au o promoţie, "Buy one, get one free!"

Distribuie