Casa Rusu Vitantis

Shopping Mobila

Adresa

Vitan-Barzesti, Vitan, 4, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Transport gratuit

Descriere loc

Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de legatura directa dintre producator si clientul final, fara intermediul altor comercianti si dealeri. Astfel clientul beneficiaza de preturi mult mai bune la mobilier, prin eliminarea adaosurilor pe care comerciantii si dealerii le practica.

"Utilajele ultra performante in productia de mobilier confera nu numai o calitate exceptionala produsului finit ci si cel mai mic pret posibil; in aceasta consta diferenta intre mobilierul produs in serie mare si cel produs in serie mica sau medie", spune directorul companiei Cristian Rusu.

Mobila oferita de Casa Rusu se adreseaza tuturor gusturilor, de la clasic la modern si tuturor spatiilor, de la cele mici la cele mari. Puteti gasi ceea ce cautati pentru a va mobila casa venind in magazinele noastre: bucatarii, camere de zi si camere de tineret, de copii si bebelusi, biblioteci, dormitoare, mic mobilier si tapiterii. Materialele folosite variaza in functie de produse, principalul material fiind palul melaminat, precum si MDF, lemn, sticla, diferite stofe, materiale ecologice si piele naturala. De asemenea o gama larga de culori a a materialelor folosite acopera toate gusturile clentilor nostri.

Distribuie