Centrul Comercial Central

Shopping Centre comerciale

Adresa

Regele Ferdinand, Centru, Cluj-Napoca

Program

  • L - S10:00 - 20:00

Contact

  • Websitehttp://www.magazincentral.ro
  • Telefon fix0264594478

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Situat in zona ultracentrala a urbei, “locul din inima Clujului” a devenit in timp principalul reper comercial pentru clujeni. Construit pe 5 nivele, cu o suprafata comerciala de 20.000 mp, el este vizitat de peste 5 milioane de clienti anual. 
Centrul Comercial “Central” se adreseaza intregi familii dispunand in prezent de 90 de magazine diverse: imbracaminte, incaltaminte, cosmetice si produse de machiaj, bijuterii si accesorii precum si de o gama divesificata de servicii. Intr-un singur loc veti gasi o gama variata de produse si servicii de calitate, la preturi extrem de tentante. 
Branduri internationale si nationale: Triumph, L’Oreal, Dinasty, Agnes Toma, Jolidon, Samsonite, Via Appia, Yves Rocher, Teora, Kultho, Splend’or, King Art, Fissler, Karotte, Picadilly, Caramel, Deilani, Danini, Fox, House of Art  si multe altele vor satisface pretentiile tuturor. 
Magazinul a cunoscut un  amplu proces de extindere si modernizare, astfel incat a devenit  unul dintre cele mai moderne centre comerciale.

Distribuie