Centrul Cultural Ambasada

Arta & cultura Centre & Institute

Adresa

Anton Seiller, 2, Timisoara

Program

  • L - V10:00 - 22:00
  • S - D10:00 - 24:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Povestea noastră a început cândva după cea de-a doua ediție de PLAI, adică în 2007, când ne-am dat seama că ne dorim să continuăm și să mărim impactul urmărit în cele trei zile de festival prin crearea unui spațiu care să încurajeze colaborarea între organizații, bresle, meserii, pasiuni, oameni - un spațiu care să acționeze ca și locație-resursă pentru muncă, ședințe și evenimente, o atmosferă care să stârnească și să hrănească creativitatea și inițiativa, cu o doză mare de curaj și optimism, dar sustenibile cu realism și responsabilitate.

 

Abia în 2014 am prins curajul să acționăm concret în a transforma și acest proiect în realitate. Avem norocul de a avea alături un partener cultural PLAI care ne-a susținut și impulsionat, NESsT, dar și o organizație nouă prietenă, Fundația Civitas pentru Societate Civilă filiala Cluj-Napoca.

 

Ne dorim ca AMBASADA să devină un loc de întâlnire al oamenilor faini (ONG-uri, freelanceri, artiști, muzicieni, oameni pasionați, companii) cu idei faine - pe care noi ne-am propus să-i ajutăm să mute munții din loc (dacă asta vor). Cu facilități și servicii gratuite pentru mediul creativ și non-profit, oricine poate să pună la cale aici un proiect, training, eveniment, sau o simplă ieșire.

Distribuie