Centrul de Excelenta in Studiul Imaginii

Educatie Universitati

Adresa

Str. Mihail Moxa, Moxa, 1, Bucuresti

Contact

  • Telefon fix0212125028
  • Websitehttp://www.cesi.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

CESI este primul centru de cercetare post-universitară din România în domeniul ştiinţelor socio-umane acreditat cu titlul de EXCELENŢĂ de către Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior (CNCSIS), în anul 2001.

CESI face parte din Consorţiul dintre Universitatea din Bucureşti (UB) şi Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM) – Bucureşti, începînd cu decembrie 2003. Din 2005, din consorţiu face parte şi Universitatea “Al. I. Cuza”, Iaşi, prin Centrul de Hermeneutică al Facultăţii de Filosofie.

Membrii CESI sunt cadre didactice universitare, cercetători, doctoranzi şi masteri de la: Facultăţile de Litere, Filozofie, Limbi şi Literaturi Străine, Istorie, Ştiinţe Politice, Jurnalism, Psihologie din UB; Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale”; Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”; Universitatea de Arte; Universitatea Naţională de Muzică (toate din Bucureşti); Universitatea “Babeş-Boliay” din Cluj; Universitatea “Al.I.Cuza” din Iaşi; Universitatea “Ovidius” din Constanţa: Universitatea din Braşov; diferite institute academice de cercetare. Statutul de membru este dat de proiectul de cercetare realizat individual sau în echipă, conform cu programul centrului.

Distribuie