CENTRUL MEDICAL ROMAR

Sanatate Cabinete medicale

Adresa

Brigadierilor, 2-4, Galati

Program

  • L - V07:30 - 19:30
  • Duminica07:30 - 12:30

Contact

  • Telefon fix0236312291
  • Telefon fix0236312263
  • Telefon mobil0723118854
  • Websitehttp://www.romar.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Grupul de firme Romar este o institutie multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala primara si specializata. Chiar de la deschiderea primului nostru centru, in mai 2000, ne-am propus sa oferim clientilor nostri servicii medicale complete, la un inalt standard calitativ folosind cea mai performanta aparatura medicala si de laborator.

Integrarea deplina a Centrelor Medicale Romar in sistemul asigurarilor de sanatate existent in Romania ne permite sa oferim clientilor/ pacientilor toate facilitatile aferente statutului de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate. Asistenta medicala in Centrele Medicale Romar acopera peste 20 de specialitati medicale, 15 explorari functionale/investigatii paraclinice si peste 300 de tipuri de analize de laborator.

Misiunea noastra este de a oferi servicii care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranta si confort. In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic-pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor. 

Distribuie