Centrul Olimpic Roman Sydney 2000

Sport & Hobby Cluburi sportive

Adresa

Cumuna Ciolpani, Izvorani(Cumuna Ciolpani, Sat Izvorani)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Complexul Olimpic "Sydney 2000" reprezinta darul statului roman facut sportivilor nostri in urma rezultatelor de exceptie obtinute la Jocurile Olimpice de la Sydney.

 

Plecand de la un complex de recreere, intrat in patrimoniul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in anul 2000, baza sportiva de la Izvorani s-a dezvoltat enorm, ajungand astazi un mare complex sportiv proiectat la standarde internationale care poate asigura toate conditiile necesare pentru desfasurarea antrenamentelor de inalta performanta, acoperind cerintele pentru aproape toate ramurile sportive.

 

Complexul Olimpic "Sydney 2000" este amplasat la 33 km nord de Bucuresti, pe malul lacului Snagov, in satul Izvorani, in mijlocul unui peisaj incantator, cu o baza de pregatire la nivel international, avand cele mai moderne mijloace de comunicare si un confort desavarsit.

 

Locatia este destinata in primul rand pregatirii loturilor nationale si olimpice dar si a echipelor de club, atat din tara cat si din strainatate, insa, diversitatea salilor de conferinta, posibilitatea de a lua masa la unul din restaurantele noastre, spatiile de cazare puse la dispozitie pot insemna tot atatea atractii pentru orice firma sau organizatie atrasa de multiplele oferte ale Centrului Olimpic.

 

Intr-o ambianta naturala, complexul ofera oaspetilor sai toate oportunitatile pentru pregatirea sportivilor, organizarea unor evenimente de grup, dar si pentru odihna si recreere.

Distribuie