Adresa

Strada Sf. Lazar, Sala Sporturilor, Iasi(in incinta Cladirii Gabriel Business Center)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Pentru piața de asigurări din România, am creat produse de asigurare flexibile, personalizate, bazate pe nevoile și dorințele clienților, destinate diferitelor momente din viețile lor. Astfel, produsele noastre oferă clienților oportunitatea de a beneficia de protecție financiară, posibilitatea de a economisi și de a investi, în același timp, prin intermediul aceleiași polițe de asigurare.

Prin implementarea strategiei Oceanului Albastru, am renunțat la abordarea strategică tradiţională și ne-am propus să devenim un jucător important pe piața din România, un simbol al siguranței și al creșterii, din punct de vedere al activităţii desfășurate.

Ne propunem să fim o companie de asigurări de încredere, responsabilă față de clienții noștri, transparentă, flexibilă și de succes, care să ofere o gamă variată de produse și servicii de asigurare de înaltă calitate clienților săi, prin dezvoltarea unei rețele de reprezentanți cu experiență în domeniul asigurărilor, finanțelor și investițiilor.

Obiectivul nostru pe termen mediu și lung este poziționarea companiei între jucătorii de top de pe piaţa din Romînia, prin intermediul calității serviciilor și al volumului de vânzări.

Distribuie