Cinema City - Atrium Mall

Cinema Multiplex

Adresa

Calea Aurel Vlaicu , 10 - 12, Arad(et.2)

Program

  • L - D11:00 - 23:00

Contact

  • Telefon mobil0257304333
  • Websitehttp://www.cinemacity.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • 3D

Descriere loc

Cinema City Romania este parte a Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est. Compania detine un lant de cinematografe Cinema City si IMAX® in Polonia, Ungaria, Cehia si Bulgaria. Compania este de asemenea cel mai mare operator de cinema in Israel. Dupa ce s-a listat cu success pe bursa din Varsovia, compania a lansat un program de dezvoltare a unei retele extinse si in Romania.

 

Cinema City International si-a inceput activitatea in Israel, in 1929. In anii care au urmat, a crescut exponential, ajungand lider de piata in tara sa de origine. In 1997 a luat decizia de a se extinde si pe alte piete, deschizand primul multiplex din afara Israelului, in Ungaria. In cei 14 ani care au trecut de la decizia de extindere, compania a ajuns sa detina 95 de cinematografe multiplex, cu un total de 899 sali. La acestea se adauga si 9 cinematografe IMAX® (cinematografie 3D pe ecran cu format mare), pentru care Cinema City International detine licenta exclusiva pentru fiecare din tarile in care compania este prezenta. Cinema City International este lider atat la nivel regional, cat si in fiecare din piete, si intentioneaza sa-si extinda si mai mult prezenta.


16 noiembrie 2007 este o data importanta pentru Cinema City reprezentand deschiderea primului sau multiplex din Romania, in Iulius Mall Iasi, marcand debutul planurilor sale de dezvoltare in tara. Planurile au continuat in 30 noiembrie cu deschiderea Cinema City Timisoara, in incinta Iulius Mall Timisoara. Urmatorul pas important a fost deschiderea primul cinematograf IMAX din Romania, la Bucuresti in AFI Cotroceni, sub denumirea Samsung IMAX si cea mai recenta deschidere a celui de-al 13-lea multiplex local in Maritimo Shopping Center Constanta.

 

Sunt 10 sali, din care 5 digital 3D, 1628 de locuri. 

Distribuie