Club Best Billiards

Nightlife Bars & Pubs

Adresa

bd. Tudor Vladimirescu, Campus Tudor Vladimirescu, Iasi(in incinta Facultatii de Chimie)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Karaoke
  • Locuri interior
  • Locuri pentru fumatori
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

Best Billiards este unul din cele mai apreciate locuri de distractie din iasi. Avand o suprafata de 500 de metri patrati, 10 mese de biliard si peste 120 de locuri, Best Billiards este alegerea potrivita fie ca doriti sa savurati o cafea, sa jucati biliard, sau sa vizionati un meci de fotbal alaturi de prieteni.

Prin amenajarea sa, clubul ofera o atmosfera calda primitoare. Decoratiunile din lemn si luminile ascunse creeaza un ambient placut, ce avantajeaza jocul de biliard, fiind in aclesi timp un cadru potrivit atat pentru distractie, cat si pentru conversatie si relaxare.

Mesele de biliard

Clubul Best Billiards va pune la dispozitie cele mai bune mese profesionale din oras, Brunswick " Metro Competition " (9 feet) fiind recunoscute pe plan international datorita calitatii.

Pentru clientii care doresc o atmosfera exclusivista, Best Billiards pune la dispozitie un salon separat, dotat cu 2 mese de biliard si canapele din piele.

Cafea & Internet @ Happy Hour

 Fiind situat in incinta campusului Tudor Vladimirescu, Best Billiards vine cu un program de "Happy Hour" ce se adreseaza in principal studentilor. Zilnic intre orele 08:00 si 17:00 clubul ofera o reducere de 50% la tariful de biliard si la produsele din cafea.

Ca si facilitati clubul de biliard este dotat cu wi-fi (internet wireless) si 3 plasme la care puteti viziona cele mai importante evenimente sportive. In serile de weekend, Best Billiards organizeaza petreceri tematice cu muzica ce satisface o arie larga de gusturi.De asemenea, la bar puteti gasi o mare varietate de bauturi si cocktailuri pentru ca distractia sa fie garantata.

Distribuie