Clubul de Muzica

Educatie Altele

Adresa

Diligentei, 7, 3, Bucuresti

Program

  • L - D09:00 - 21:00

Contact

  • Telefon mobil0736577110
  • Telefon fix0314365390
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.clubuldemuzica.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Clubul de Muzica este o institutie educativa si recreativa, care functioneaza in regim de Scoala de Muzica si are ca principal obiectiv promovarea valorilor umane prin intermediul artei. Dascalii nostri cauta frumusetea launtrica si talentul fiecarui cursant in parte, transformand aceasta abordare intr-o regula de aur.

 

Clubul de Muzica se adreseaza persoanelor care doresc sa cunoasca tainele muzicii intr-un mediu cald, prietenos, indiferent de varsta sau de nivel. Fiecare persoana are posibilitatea sa isi cultive gustul pentru arta si sa aprofundeze notiunile deja existente, prin cursuri interactive care starnesc repede interes.

 

Echipa Clubul de Muzica reuneste profesori de specialtate, tineri, entuziasti si dedicati, absolventi de studii universitare, care au ales sa isi daruiasca timpul, energia si viata, lucrului cu copiii, indrumandu-i spre frumos si in acelasi timp ajutandu-i sa se formeze ca oameni, asa cum au facut-o mentorii pentru ei.

 

Preocuparea noastra curenta este aceea de a cunoaste caracterul fiecarui cursant in parte si de a-l atrage in lumea minunata a artelor printr-o atmosfera specifica, elemente de limbaj cheie si jocuri muzicale.

 

Singurul club privat de muzica cu rezultate exceptionale la concursuri nationale si internationale, iar interesul profesorilor coincide cu cel al elevului, se pune accentul pe calitate.

Lectia dureaza 50 de minute, totul fiind gandit pentru nevoia fiecarui cursant si in functie de puterea de concentrare a acestora. Astfel, Clubul de Muzica propune dezvoltarea cunoasterii, capacitatilor de creativitate si a talentului ce se afla in fiecare persoana, indiferent de varsta sau meserie.

 

Obiectivul principal al clubului consta in descoperirea si dezvoltarea corecta a metodelor pentru fiecare dintre cursantii inscrisi, astfel incat acestia sa isi poata dezvolta abilitatile muzicale intr-un mod propriu, placut si util.

 

Cursurile individuale pe care le puteti urma la Clubul de Muzică sunt: Cursuri de canto, Cursuri de chitara, Cursuri de pian, Cursuri de vioara, lectii de educatie muzicala pentru prescolari, Lectii de muzica de camera, cor de copii si teoria si istoria muzicii. Cu ajutorul unui profesor de muzica, profesor de canto, profesor de pian, profesor de chitara, sau profesor de vioara, invatarea unui instrument poate fi rapida!

 

Distribuie